

Vepřové dušené se zeleninou a bramborem
Suroviny
- 4 vepřové kotlety
- 2 cibule
- 1 mrkev
- 2 kedlubny
- 1 menší kapusta
- 4 větší brambory
- sůl
- pepř
- kmín
- olej
Postup přípravy receptu
Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso po obou stranách opečeme.
Přidáme na nudličky pokrájenou mrkev, kedlubny a kapustu.
Osolíme, okořeníme a dusíme do změknutí.
Měkké kotlety odložíme a do zeleniny hrubě nastrouháme nebo drobně nakrájíme brambory.
Je - li třeba, podlijeme a dusíme, dokud brambory nezměknou.
Dochutíme a podáváme na předehřátých talířích.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek
Ohodnoťte recept: Vepřové dušené se zeleninou a bramborem
-
HankaPu: když tak kotletky nám moc chutnaly!
-
Kotletky nám moc chutnali a tan nápad /brambory na nudličky/ se mi líbil, brambory jsou velmi rychle měkké a vypadají na talíři hezky.
+
-
Parada moc dobrý delala jsem to vcera a nezbylo na dnesek
-
Určitě je to kel, krepaté a tmavší než zelí.
-
mensi kapusta....mysli sa tym slovensky kel?
kel je na slovensku...take s kuceravymi listami podobne ceskemu zeli?