Vepřové dušené se zeleninou a bramborem

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 5 názorů

43

Suroviny

4 vepřové kotlety
2 cibule
1 mrkev
2 kedlubny
1 menší kapusta
4 větší brambory
sůl
pepř
kmín
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso po obou stranách opečeme.

  2. Přidáme na nudličky pokrájenou mrkev, kedlubny a kapustu.

  3. Osolíme, okořeníme a dusíme do změknutí.

  4. Měkké kotlety odložíme a do zeleniny hrubě nastrouháme nebo drobně nakrájíme brambory.

  5. Je - li třeba, podlijeme a dusíme, dokud brambory nezměknou.

  6. Dochutíme a podáváme na předehřátých talířích.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové dušené se zeleninou a bramborem

  • hp hp(neregistrovaný)

    HankaPu: když tak kotletky nám moc chutnaly!

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Kotletky nám moc chutnali a tan nápad /brambory na nudličky/ se mi líbil, brambory jsou velmi rychle měkké a vypadají na talíři hezky.:yes::yes: +

    Odpovědět

  • Diana Diana(neregistrovaná)

    Parada moc dobrý delala jsem to vcera a nezbylo na dnesek :yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Určitě je to kel, krepaté a tmavší než zelí.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    mensi kapusta....mysli sa tym slovensky kel?
    kel je na slovensku...take s kuceravymi listami podobne ceskemu zeli?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo