Ovarová polévka s kroupami

toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 12 názorů

59

Suroviny

1/2 litru ovarového vývaru
25 dkg kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
1 větší cibule
6 dkg krup
česnek
sůl
mletý pepř
majoránka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do ovarového vývaru zbaveného tuku přidáme na hrubší nudličky nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu, jemně nakrájenou cibuli a povaříme. Když je zelenina měkká, přidáme zvlášť doměkka uvařené kroupy. Polévku dochutíme česnekem utřeným se solí, pepřem a majoránkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ovarová polévka s kroupami

  • Karel Horák Karel Horák(neregistrovaný)

    My jednoduše zabijeme prase a z hlavy rypáčku a ouška je nejlepší ovarová polevka......

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Byla výborná, přidala jsem navíc bramboru, fotka a bod navíc k tomuto receptu:yes:

    Odpovědět

  • čiriklo čiriklo(neregistrovaný)

  • jojo jojo(neregistrovaný)

  • rebeka rebeka

    jelikož jsem dnes vařila ovárek,tak jsem tady hledala,jak bych zužitkovala vývar,až jsem našla:-D:-D:yes:
    polívečka je výýýborná:yes::yes:dávám bod a pár foteček;-):-K

    Odpovědět

  • Helča Helča(neregistrovaná)

    Opravdu mňamka,celá naše rodina tuto polévku miluje a i když si myslím,že zbyde na druhý den.pokaždé je hrnec prázdný!:-p:-K:-D:yes:

    Odpovědět

  • kuchař co vše sní kuchař co vše sní(neregistrovaný)

    je to dobré nic nezbyde.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Přidávám se k Bibince - u nás není tohle taky k zmražení - prostě nezbyde :-D;-):-p

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jani, já bych tu tláču nemusela ani zamražovat, protože bysme jí jedli a jedli, až by nezbylo nic:-DKolik si jich z tohoto množství masa měla? Dávám ti boda:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Použila jsem vývar z tlačenky, kterou jsme nedávno dělali a zamrazili. Moc dobré!:yes::yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Dobrá polévka, dávám ale jen malinko zeleniny, nebo vůbec :-8 a moc hezká fotka :yes:

    Odpovědět

  • hanny hanny

    Polévku jsem uvařila z vývaru, co mi zůstal po novoročním ovaru. Musela jsem ho ale vyčistit bílkem, protože s polévkou jsem nepočítala a nesbírala při vaření pěnu. Snad jsem to trochu napravila. Polévka je výborná, přikládám fotku.;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vaření krup vaření krup na zabijačku jak správně vařit kroupy jak vařit kroupy na zabijačku postup pri vareni krup doba vaření krup polevka z krup recepty z krup vaření krup recept recept na ovarovou polevku jak správně vařit ječné kroupy kroupy doba vareni ječné kroupy vaření teskoma vaření vaření krup do polévky krvavá polévka vaření ječných krup recept na vaření krup jak vařit ječné kroupy kroupy , doba vaření

Zapomněl/a jsem heslo