Džem ze žlutých blum
Suroviny
Porce: cca 7 menších skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 21 731 kJ / 5 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 275,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 7. 2011 20:06
12. 7. 2011 20:01
12. 7. 2011 19:59
12. 7. 2011 19:55
12. 7. 2011 18:35
12. 7. 2011 13:34
12. 7. 2011 13:24
12. 7. 2011 12:41
12. 7. 2011 12:25
12. 7. 2011 12:06
12. 7. 2011 11:55
12. 7. 2011 11:22
12. 7. 2011 11:13
Jani - mají nádhernou barvu a musí chutnat skvěle. Přiznám se, že já mám oblíbený poměr ovoce a cukru 2:1 a podle toho si kupuju i gelfix 2:1 nebo rovnou želírovací cukr 2:1. Chystám se na meruňky, takže je zkusím podle tvé rady s banánem.
12. 7. 2011 11:09
12. 7. 2011 10:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky se zeleninou a pikantní omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květákový steak
Přidáno před 14 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 16 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
KEJM uvařila před 5 minutami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 10 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 10 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 11 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 12 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 13 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 14 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda
Jak připravit zdravé ovocné kůže plné vitamínů? Podívejte se na názorné video
Další recepty
Tématické fráze: marmeláda z blum blumy recepty blumy marmelada blumy marmeláda z blum recept recepty z blum marmelada blumy marmeláda z blumy recepty z blumy blumy recept blumový džem recept blumy recepty blumy blumový kompot blumova marmelada recept na marmeládu z blum zavařenina z blum marmelada s blum recepty na blumy co z blům
Suroviny: cukr písek, koření polévkové, bluma žlutá
Džem ze žlutých blum
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7VZ
33 názorů