Chleba bez práce
Suroviny
Porce: dost
Nutriční hodnoty
Energie | 11 524 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,75 g |
Tuky | 15,88 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 551,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2022 20:15
15. 11. 2017 20:35
Já po upečení chleba přikryji utěrkou a než vychladne, tak je měkký. Tak to dělám i s jiným pečivem (buchty, kaiserky, housky, koláče a pod.). A nemusím chleba potírat vodou ani před pečením, ani po upečení.
Hana
13. 7. 2017 16:21
16. 1. 2017 22:10
18. 8. 2016 17:04
17. 7. 2014 18:37
11. 2. 2014 09:46
10. 2. 2014 19:51
20. 1. 2014 23:37
...já to dělám stejně
Papír protáhnu vodou, vyždímám, vložím na chvilku mezi dva hluboké talíře (tím papír vytvaruju) pak na něj na tom talíři přendám těsto, nechám chvilku vykynout a těsně před tím, než to dám do vřelého hrnce, tak těsto dekoruju semínky a udělám do něj zářezy nožem...
20. 1. 2014 23:23
28. 3. 2013 21:15
15. 3. 2013 10:00
12. 3. 2013 14:02
30+15=45 ne 320
12. 3. 2013 13:36
28. 2. 2013 02:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 35 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 47 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Další recepty
Tématické fráze: domácí chleba bez kynutí chleba bez kynuti domácí chléb bez kynutí jenské sklo chléb bez kynutí recept na chleba bez kynutí chleba bez mísení chleba 12 hodin chléb bez mísení chleba za 12 hodin top recepty chleba top recepty chleba čím pomazat chleba chléb kynutý 12 hodin jednoduchý domácí chléb bez kynutí domácí chléb kynutý 12 hodin pečení chleba ve skle domácí chleba bez práce pečení chleba jenské sklo domácí chléb bez mísení
Suroviny: mouka hladká, sůl, kmín celý, droždí sušené, voda
Chleba bez práce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O69g
28 názorů