Skladane kolozvarske zeli
Suroviny
Porce: 2 porcie, pekacik 20 x 20
Nutriční hodnoty
Energie | 3 415 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,37 g |
Tuky | 34,19 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 59,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2011 22:20
vybusna: tak jsem po roce a půl opět tady, tentokrát s fotkou tohoto chuťově výborného "Koložváru"
.
Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schované
, chtěla jsem se pochlubit šťávičkou, ale rýže ji nasála

Díky za recept a posílám fotku
(a čekám na oplátku Tvoji fotku u Zasněžené chaloupky
)

Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schované



Díky za recept a posílám fotku



3. 3. 2010 21:36
Toto zelíčko jsem opět dělala a naše rodina se ho snad nepřejí
, a s domácím kysaným zelím je to fakt prima jídlo.5
Vyhovuje nám to právě s mletým masem. Super, díky


19. 1. 2009 08:38




Nehledě na to, že to, co chutná nám, nemusí někdo druhý ohodnotit jen kladně, takže kus věty jako :.......ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok by nikdy nenapisal....mi tady nedává smysl.
Recept mám v oblíbených


18. 1. 2009 21:04
pata3 a myslím, že známkovat jsi nemohl, když nejsi přihlášený a taky by mne zajímaly tvé recepty, ale fakt, proč ne? My jsme rádi, když příjde někdo zkušený a poradí.

18. 1. 2009 21:03
pata3 aj ja by som sa prihovarala za nejake tvoje recepty a tiez to pisem uplne vazne. btw..co sa tyka skorice, pridavam ju takmer do kazdeho indickeho jedla a robim si z nej aj marinadu na http://toprecepty.cz/recept/1794-skoricove-kridylk...
18. 1. 2009 20:51
pata 3 - bez jakékoli ironie, naprosto upřímně - dejte sem nějaké recepty 


18. 1. 2009 20:47
Mila spagetka,nemusite ma lutovat.Ja som len trosku s usmevom a trosku s popichom reagoval na "tejaju".Varim od mojich deviatich rokov a mam vela svojich osobnych receptov,ktore vznikli asi tym,ze som vela cestoval.Ved kto by si pomyslel(len priklad),ze skorica v urcitom mnozstve a v urcitom pomere s inymi ingredienciami vam tak perfektne dochuti hovadzie,ze to "skuseny kuchar"
nedokaze odhadnut


18. 1. 2009 20:29
pata3....hej mlete maso nie je take stavnate, ako kockate...nerobievam kockate kvoli tomu, ze mi to tam nesedi, ale urcite vyskusam to co si poradila...pomliet hotove udusene maso...vdaka za tip a pekny vecer
18. 1. 2009 19:58
pata 3 - pak vás velice lituju, pokud neumíte podle ingrediencí a způsobu vyhotovení odhadnout výsledek - ŘÍKÁM ODHADNOUT
- v tom se právě ukáže MISTR KUCHAŘ - ne že to ví stoprocentně, ale má představu. Proto také nikdy jídlo nezavrhne, jen napíše, co si myslí 



18. 1. 2009 19:53
hodnotil som vase kuchtenie vybusna a dal som za dva
.Dufam,ze som tym nic nepokazil,ked som napisal hodnotenie.Preco za dva?Chutovo je to trosku"vybledle".A je to len kvoli tomu,ze pouzivate mlete maso.Chutovo lepsie ,ale tiez pracnejsie je nakrajat maso na kusky velke asi 5x5x5 cm,osolit a okorenit,nechat oddychnut a dusit to klasickou cestou,skoro ako ked dusite maso na tradicny segedinsky,potom to este teple pomeliete.Ako hovorim,je to trosku viac prace,ale gurman je gurman.Ja tiez este vytieram nadobu tukom na pecenie.A na margo pani"tejaja"-VY a skuseny kuchar
?!Tak ten by take nieco,ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok nikdy nenapisal,aj keby sa jednalo o miesane vajcia na cibulke



7. 1. 2009 18:56
Jéžiši, Svetlanka, my máme diétu

V nedeľu končíme...tak potom uvidíme...





7. 1. 2009 15:48
...Terezko já dávám na trošku sádla opéct kolečka klobásy s kostičkama buď anglické nebo špeku a to dávám jako první vrstvu na spodní zelí, pak maso s rýží, zaleju kyselou smetanou, nakonec druhou část zelí a nahoru opět smetanu rozmíchanou s paprikou...máme to moc rádi
...a nějak jsem si udělala chutě, žeby v sobotu oběd



7. 1. 2009 15:27
7. 1. 2009 14:58








7. 1. 2009 13:33
Náhodou, vybusna, ta fotka je dobrá, malinko tmavší, ale dobrá!

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřové roládky s chorizem a zeleninovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami

Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Přidáno před 9 hodinami

Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
Přidáno před 18 hodinami

Pikantní hovězí krk jalapeňos
Přidáno 26. 9. 2023 21:32

Tvarohové poháry se švestkami a perníčky
Přidáno 26. 9. 2023 21:15

Kuřecí žaludky na houbách
Přidáno 26. 9. 2023 20:40
Právě bylo uvařeno:

Ledvinky po uhersku
uvařil/a Gabi-710
před 8 hodinami

Játrové knedlíčky do polévky
uvařil/a EsterMysty
před 8 hodinami

Cukeťák pro mlsné jazýčky
uvařil/a Moanka
před 8 hodinami

Lilek plněný kořeněnou masovou směsí
uvařil/a janavitaskova
před 9 hodinami

Jednoduché churros, které se vždy povede.
uvařil/a TomEnny_
před 9 hodinami

Bábovka Margot, která se vždy povede
uvařil/a 8181bartova
před 11 hodinami

Játrová kuřecí paštika
uvařil/a HankaUl
před 12 hodinami

Švestkový koláč s kokosovou čepicí
uvařil/a Moanka
před 12 hodinami

Mleté řízky pečené v troubě
uvařil/a Moanka
před 12 hodinami

Cuketový perník
uvařil/a Ivana.tusarova
před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: koložvarská kapusta kolozvarska kapusta recept kološvárské zelí kološvárské zelí recept kapustove zeli maďarské zelí kološvárské zelí na maďarský způsob recept kološvárská kapusta recepty kološvárské zelí recept koložvárská kapusta skladana kapusta koložvárska kapusta recepty kološvárské zelí babica sedmihradské zelí mleté maso zelí rýže madarska kapusta kološvarské zelý rýže se zelím a mletým masem kološvárská rýže koložvárska kapusta s mletým masem
Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, cukr, rýže, smetana kysaná, cibule, česnek, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, pepř mletý
Skladane kolozvarske zeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5N
29 názorů