Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skladane kolozvarske zeli

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

5. 4. 2008 22:57

Suroviny

Porce: 2 porcie, pekacik 20 x 20

Nutriční hodnoty

Energie4 859 kJ / 1 161 kcal
Bílkoviny68,97 g
Tuky34,49 g
Vláknina12,26 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,48 g
Sacharidy137,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2972

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jahoda

24. 11. 2011 22:20

vybusna: tak jsem po roce a půl opět tady, tentokrát s fotkou tohoto chuťově výborného "Koložváru":-p.
Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schované:-O, chtěla jsem se pochlubit šťávičkou, ale rýže ji nasála:-//:-D
Díky za recept a posílám fotku:-K (a čekám na oplátku Tvoji fotku u Zasněžené chaloupky:-8:-*)

jahoda

3. 3. 2010 21:36

Toto zelíčko jsem opět dělala a naše rodina se ho snad nepřejí:-p, a s domácím kysaným zelím je to fakt prima jídlo.5:yes: Vyhovuje nám to právě s mletým masem. Super, díky

cathleen

19. 1. 2009 08:38

:-//Hmmm, myslela jsem, že to taky dokážu - jen podle čtení receptu - odhadnout, co by nám chutnalo a co ne......a stále si stojím za svým:-!:yes::yes:

Nehledě na to, že to, co chutná nám, nemusí někdo druhý ohodnotit jen kladně, takže kus věty jako :.......ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok by nikdy nenapisal....mi tady nedává smysl.
Recept mám v oblíbených:-p:-p

JanaDorazinova

18. 1. 2009 21:04

pata3 a myslím, že známkovat jsi nemohl, když nejsi přihlášený a taky by mne zajímaly tvé recepty, ale fakt, proč ne? My jsme rádi, když příjde někdo zkušený a poradí.;-)

vybusna

18. 1. 2009 21:03

pata3 aj ja by som sa prihovarala za nejake tvoje recepty a tiez to pisem uplne vazne. btw..co sa tyka skorice, pridavam ju takmer do kazdeho indickeho jedla a robim si z nej aj marinadu na http://toprecepty.cz/recept/1794-skoricove-kridylk...

spagetka

18. 1. 2009 20:51

pata 3 - bez jakékoli ironie, naprosto upřímně - dejte sem nějaké recepty ;-):-p

pata3

18. 1. 2009 20:47

Mila spagetka,nemusite ma lutovat.Ja som len trosku s usmevom a trosku s popichom reagoval na "tejaju".Varim od mojich deviatich rokov a mam vela svojich osobnych receptov,ktore vznikli asi tym,ze som vela cestoval.Ved kto by si pomyslel(len priklad),ze skorica v urcitom mnozstve a v urcitom pomere s inymi ingredienciami vam tak perfektne dochuti hovadzie,ze to "skuseny kuchar";-)nedokaze odhadnut:-8

vybusna

18. 1. 2009 20:29

pata3....hej mlete maso nie je take stavnate, ako kockate...nerobievam kockate kvoli tomu, ze mi to tam nesedi, ale urcite vyskusam to co si poradila...pomliet hotove udusene maso...vdaka za tip a pekny vecer

spagetka

18. 1. 2009 19:58

pata 3 - pak vás velice lituju, pokud neumíte podle ingrediencí a způsobu vyhotovení odhadnout výsledek - ŘÍKÁM ODHADNOUT :-! - v tom se právě ukáže MISTR KUCHAŘ - ne že to ví stoprocentně, ale má představu. Proto také nikdy jídlo nezavrhne, jen napíše, co si myslí ;-):-!

pata3

18. 1. 2009 19:53

hodnotil som vase kuchtenie vybusna a dal som za dva:yes:.Dufam,ze som tym nic nepokazil,ked som napisal hodnotenie.Preco za dva?Chutovo je to trosku"vybledle".A je to len kvoli tomu,ze pouzivate mlete maso.Chutovo lepsie ,ale tiez pracnejsie je nakrajat maso na kusky velke asi 5x5x5 cm,osolit a okorenit,nechat oddychnut a dusit to klasickou cestou,skoro ako ked dusite maso na tradicny segedinsky,potom to este teple pomeliete.Ako hovorim,je to trosku viac prace,ale gurman je gurman.Ja tiez este vytieram nadobu tukom na pecenie.A na margo pani"tejaja"-VY a skuseny kuchar:-O?!Tak ten by take nieco,ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok nikdy nenapisal,aj keby sa jednalo o miesane vajcia na cibulke:-p

tejaja

7. 1. 2009 18:56

Jéžiši, Svetlanka, my máme diétu:-((:-((:-(( V nedeľu končíme...tak potom uvidíme...:-D:-D

Svetlana

7. 1. 2009 15:48

...Terezko já dávám na trošku sádla opéct kolečka klobásy s kostičkama buď anglické nebo špeku a to dávám jako první vrstvu na spodní zelí, pak maso s rýží, zaleju kyselou smetanou, nakonec druhou část zelí a nahoru opět smetanu rozmíchanou s paprikou...máme to moc rádi:-8...a nějak jsem si udělala chutě, žeby v sobotu oběd:-D:-D

tejaja

7. 1. 2009 15:27

...a dobrá klobáska k tomu... http://www.toprecepty.cz/recept/2070-kolozvarske-z... mňam, mňam...:-D;-)

Svetlana

7. 1. 2009 14:58

:-D:-D:-D...přečetla jsem si recept, protože koložvárské dělám často a už jsem taky chtěla psát, jak ho dělám já a co že bych tam přidala...ještě že jsem si přečetla diskuzi dole:-D:-D:-Dale mimochodem...kombinace zelí - rýže - maso je opravdu výýýýborná...:yes::yes:

JanaDorazinova

7. 1. 2009 13:33

Náhodou, vybusna, ta fotka je dobrá, malinko tmavší, ale dobrá!:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koložvarská kapusta kolozvarska kapusta recept kološvárské zelí kološvárské zelí recept kapustove zeli maďarské zelí kološvárské zelí na maďarský způsob recept kološvárská kapusta recepty kološvárské zelí recept koložvárská kapusta skladana kapusta koložvárska kapusta recepty kološvárské zelí babica sedmihradské zelí mleté maso zelí rýže madarska kapusta kološvarské zelý rýže se zelím a mletým masem kološvárská rýže koložvárska kapusta s mletým masem

Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, cukr, rýže, smetana kysaná, cibule, česnek, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Skladane kolozvarske zeli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o5N