Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 588 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,73 g |
Tuky | 23,77 g |
Vláknina | 21,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 387,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lesklý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPk
Moje poznámka
Lesklý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPk
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Maďarská krkovička
Přidáno před 3 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 6 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 13 minutami
Banánové vafle
amaliesediv před 1 hodinou
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Toby. před 1 hodinou
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 2 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 3 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 4 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 5 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 5 hodinami
Tématické fráze:
fit chléb,
fit chleba,
domácí pekárna s varenim ryze eta,
chléb fit,
lesklý domácí chleba,
fit chléb recepty,
fit chleba recept,
chleb kminek,
fit chleba z pekárny,
fit chleby,
chléb fit recept,
fit recepty na chleba,
chléb,
chléb před pečením potřeme,
povrch chleba,
chleba domácí pekárny recepty,
fitchleba,
fit recepty chleb,
jak upéci lesklý dobrý chléb,
domácí chléb lesklý
Suroviny:
mouka,
vločky ovesné,
voda,
ocet,
sůl,
kmín drcený,
olej,
cukr,
droždí sušené,
žloutek
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.