Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 626 kJ / 3 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 3,97 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,05 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 917,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládá nebo spíše chutney se skvěle hodí ke grilovaným masům a sýrům. Výborně chutná s kozím sýrem nebo se sýry s bílou plísní na povrchu. Má pikantní, zvláštní kyselo-sladko-slanou chuť.
P.S. Zelená rajčata v tomto zpracování nejsou jedovatá, nebojte se.
Inspirace vychází z knihy Kuchařka Nero Wolfa, autor Rex Stout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2014 15:39
1. 10. 2013 17:58
16. 9. 2013 09:27
15. 9. 2013 12:33
16. 8. 2013 19:52
8. 11. 2012 18:44
8. 11. 2012 18:40
8. 11. 2012 18:38
8. 11. 2012 18:34
8. 11. 2012 18:10
8. 11. 2012 18:03
8. 11. 2012 17:40
8. 11. 2012 17:34
8. 11. 2012 17:19
8. 11. 2012 17:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: zpracovani zelenych rajcat zelená rajčata zpracování zelená rajčata recepty čatní ze zelených rajčat zelena rajcata zpracovani rajcat recept ze zelených rajčat jsou zelená rajčata jedovatá recepty ze zelených rajčat rajčatové čatní ze zelených rajčat čatný ze zelených rajčat zelená rajčata čatní zpracování rajčat recepty zelená rajčata jedovatá nakládaná zelená rajčata recepty recepty na zpracování zelených rajčat zelená rajčata jsou jedovatá hořčice ze zelenych rajčat recept na zpracování zelených rajčat recept zelena rajcata
Suroviny: rajče, sůl, citron, kůra citronová, cukr třtinový, cukr, skořice, ořech muškátový, zázvor, koření hřebíček, ocet balsamiko
Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLlm
17 názorů