Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj starý časopis Albert
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2020 14:42
ZaSolanem: Já díky za vyzkoušení
30. 5. 2020 12:55
Zapomněla jsem pepř, ale i tak to bylo moc dobré. Díky za recept.
14. 9. 2019 11:08
"Náhodné recepty" Jinak by mi tahle dobrota unikla ( a to jsem hledala něco úplně jiného...)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
8. 3. 2013 12:57
7. 3. 2013 20:38
jednoduchy napad, ale chutny, takovy jsou vzdycky nejlepsi! Za inspiraci bod a ja provedu. Mozna to i zprznim pridanim kecupu, kombinace horcice a kecupu pro me nema konkurenci, snad jen pridanim krenexu, kterej ovsem nemam... Ale ty francouzky horcice nic moc, mam radsi ceskou, mozna je to tim, ze ji tady tezko shanim
7. 3. 2013 18:07
Nevypadají zle, i já bych si dala s chutí
7. 3. 2013 17:36
Andrejka, krásne zemiaky Zemiaky sú okrem zmrzliny jediné, čím ma môžeš podplatiť
7. 3. 2013 15:52
1974andrea: díky za odpověď
7. 3. 2013 15:46
1974andrea:Taky používám hrubozrnnou Bornier a v sobotu zkusím ke kuřecímu steaku
7. 3. 2013 15:38
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:03
To bych si s chutí dala
7. 3. 2013 13:53
Holky, já používám francouzskou Bornier. Zdá se mi nejméně nakyslá. Ale mně ta chuť vyhovuje, každému nemusí
7. 3. 2013 13:50
Taky bych měla stejný dotaz, jako maris
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 57 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 15 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 15 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: brambory s hořčicí brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v hořtici brambory v horcici hořčicové brambory pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí hořčičné brambory brambory s hortici hořčičné brambory top recepty pečené brambory s tymianem a horcici šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v horcicne brambora s hořčicí peczone perogi americke brqmbory s tymianem pečené brambory s francouzskou hořčicí brambory s hrubozrnou hořticí albert tymianove brambory
Suroviny: brambory, hořčice hrubozrnná, máslo, citron, tymián čerstvý, sůl, pepř
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
19 názorů