Medvědí řízky
Suroviny
Porce: 4
Nutriční hodnoty
Energie | 16 660 kJ / 3 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,92 g |
Tuky | 356,07 g |
Vláknina | 10,65 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 7,89 g |
Sacharidy | 105,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2015 18:44
Tak je to z vepřového nebo hovězího???
13. 10. 2015 16:49
Všem se omlouvám.. Jsem tu nová a netušila jsem,že to zde je rozdělené na sekce..Vepřové maso a ostatní. Recept dělávala již moje babička a kdo přijede,vždy je po mně chce..
7. 10. 2015 22:57
Mě taky zaujalo to medvědí maso, i když je mi jasné, že z něj to není, spíš jsem jen chtěla říct, že medvědí maso jsem ještě neměla.
Ale dávat na jídlo sýr a kečup je tak jako tak hrůza.
Ale dávat na jídlo sýr a kečup je tak jako tak hrůza.
6. 10. 2015 20:07
Anna Kocikova: Tak zařazení ve vepřovém mase jsem si nevšimla. Tak mě zaujalo, že někdo medvědí maso skutečně ochutnal.
6. 10. 2015 16:51
Recept se mi líbíUž jsem kdysi dávno dělala podobně,ale z kuřecího masa a pochutnali jsme si
Petra:Také se mi zdá,že poslední dva přidané rádoby podobné recepty mají jinou přípravu a postup.Jsou naplněné a usmažené v trojobalu
V surovinách je kýta,nebo kotleta,kategorie je vepřové maso,takže z medvěda to určitě neníNení co v surovinách upřesňovat
Název receptu bych neřešilamožná je podle tohoto http://www.toprecepty.cz/recept/13840-medvedi-rize...
Petra:Také se mi zdá,že poslední dva přidané rádoby podobné recepty mají jinou přípravu a postup.Jsou naplněné a usmažené v trojobalu
V surovinách je kýta,nebo kotleta,kategorie je vepřové maso,takže z medvěda to určitě neníNení co v surovinách upřesňovat
Název receptu bych neřešilamožná je podle tohoto http://www.toprecepty.cz/recept/13840-medvedi-rize...
6. 10. 2015 15:41
To nebude podle medvědích tlap, to je totiž plněný řízek neboli kapsa....
6. 10. 2015 14:54
mika59: Kdysi koloval podobný recept pod názvem medvědí tlapy, tak možná proto medvědí řízky. Chtělo by to ale upřesnit v surovinách.
6. 10. 2015 14:31
S medvědem to má společné jen název. Tento recept je na internetu z vepřového i kuřecího masa. Některý je s medvědím česnekem, tak možná podle toho. Je i tady na Topkách.
6. 10. 2015 14:24
Tak medvědí maso jsem ještě neměla. :o) Ale strouhaný sýr a kečup bych tam už určitě nedávala.
6. 10. 2015 14:12
spagetka:Ano dělala sousedka mi dala před pěti roky kousek masa ,žebírka a dělala jsem klasický perkelt ,nic víc než cibulku papriku ,majoránku a česnek. Maso je mírně sladké ,jemné/žebírko/.Mohu jen říct ,že chutnalo! Dělala jsem jako přílohu noky. Trošku jsem se ošívala /medvěd/,ale kupodivu ....Asi tak,že co nesežere mně .....
6. 10. 2015 13:58
Veronika.Hrozna: Verunko, já medvěda nikdy neochutnala, jaké je to maso? Dělala jsi z něj něco?
6. 10. 2015 13:42
Klikla jsem na recept v mrazáku mám kousek medvěda a ono to tam není jestli je to maso medvědí!
6. 10. 2015 12:47
Sice nevím, proč zrovna medvědí, ale...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 4 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 5 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 5 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 6 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 6 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 7 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 7 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Melounová zmrzlina nebo tříšť se dají připravit rychle a jednoduše. Poradíme vám, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: medvědí řízek medvědí maso medvedi rizky recepty z medvědího masa medvedi rizek recept medvědí tlapy z masa co je medvědí řízek medvědí maso recept medvědí řízky recept kyta vepřová recepty medvědí tlapa medvědí tlapa recept recept na vepsove mesom a špenátem medvedi maso recepty recept na medvědí maso recept na medvědí řízek medvědí medved recept na řízky recept medvědí řízky recept medvědí řízek recept medvědí řízky hovězího masa
Suroviny: kýta vepřová, sýr tvrdý, cibule, vejce, olej, petržel, rohlík, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř, koření kari
Medvědí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pl96
13 názorů