Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 173 kJ / 2 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,44 g |
Tuky | 68,92 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 2,87 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 404,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2014 20:12
27. 2. 2013 12:13
19. 11. 2011 23:00
hned to vyzkouším
1. 11. 2011 10:13
9. 10. 2011 14:33
11. 1. 2011 14:34
5. 6. 2010 13:54
2. 9. 2009 15:05
13. 8. 2009 21:53
Těstoviny jsem měli taky panzani
27. 3. 2009 15:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 48 minutami
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 9 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 14 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 17 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
Další recepty
Tématické fráze: čerstvý listový špenát recept listový špenát recept těstoviny čerstvý baby špenát recept caneloni recept listový špenát caneloni plněné masem a spenatem jak upravit listovy spenat těstoviny recepty jak zpracovat čerstvý špenát jak zpracovat listový špenát recepty těstoviny listový špenát recepty caneloni listový špenát příprava recepty listový špenát čerstvý listový špenát příprava recept na čerstvý baby špenát jak správně uvařit listový špenát jak připravit čerstvý špenát
Suroviny: těstoviny, olej olivový, špenát čerstvý, šunka uzená, cibule, vegeta, pepř bílý, česnek, smetana zakysaná, sýr tavený
Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNw
10 názorů