Opilé řízky s medvědím česnekem

nofrona Kuchařka: nofrona

Doba přípravy: 2hod. Vepřové maso 15 názorů

Suroviny

vepřová kýta
2 vejce
1,5 dcl červeného vína
2-3 pl medvědího česneku
1 kl ďábelského koření
1 dcl olivového oleje
jarní cibulka
hladká mouka
pepř
sůl
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si omyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme a nejlépe den předem naložíme do: 0,5 dcl červeného vína, 1 dcl olivového oleje, 1 kl ďábelského koření, pepř, sůl a 1 pl medvědího česneku.

  2. Nachystáme si na těstíčko: 2 vejce, 1 dcl červeného vína, 2 pl medvědího česneku, na jemno nakrájená jarní cibulka, osolíme, opepříme, přidáme hladkou mouku a pořádně promícháme.

  3. Jednotlivé řízky obalujeme v těstíčku a ve strouhance. Osmažíme a podáváme.

Poznámka

Těstíčko vystačilo na 8 řízků.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Opilé řízky s medvědím česnekem

Tématické fráze: medvědí řízek opily rizek maso s medvědím česnekem recept s medvědím česnekem krkovička s medvědím česnekem maso naložené s medvědím česnekem naložené maso v medvědím česneku maso naložené v medvědím česnek maso s medvedim cesnekem recepty naložená krkovice v medvědím česneku rizky veprove palce s medvedim česnekem nakládané maso v medvědím česneku krkovice s medvědím česnekem rizky s cesnekem nalozene maso s medvědím česnekem kotlet s medvedim cesnekem kotlety s medvědím česnekem panenka s medvědím cesnekem olivový olej s medvědím česnekem recept

Zapomněl/a jsem heslo