Špagety pomodoro
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 417 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2018 14:10
No, mi to s tím nečtením receptů přijde trochu jako ten hostinskej co si otevřel Hospodu na mýtince a vadilo mu, že mu tam choděj lidi...
30. 6. 2018 13:26
Iba poznámka k vašim slovám"cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, ...atď":Moderátorky majú takpovediac v pracovnej náplni čítať recepty (medzi iným).
30. 6. 2018 13:26
Dominik22: já na těch radách nevidím nic nenormálního. Možná hledáš mezi řádky, co není?
30. 6. 2018 13:16
cathleen: To opravdu nevím, že Bofinka žije v Itálii. A na mém postoji to nic nemění i kdyby žila kdekoliv jinde na světě, komentáře a rady jdou napsat normálně.
30. 6. 2018 12:56
Vy jste tady jak kafemlýnek
30. 6. 2018 12:55
Dominik22: asi to nevíš, ale bofinka žije téměž celý svůj život v Itálii, takže tamní kuchyni má v malíčku a její rady lapám (nejen já tady) s radostí, kuchařskou pokorou a vděkem.
30. 6. 2018 12:48
cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit. Nikomu nezakazuji přidávat rozumné komentáře. A ne vykřikovat, že rajčata nemají být ve vodě 7-10 minut a že neexistuje žádné mačkání rajčat ve vývaru. Pokud to daná osoba nedělá neznamená že to, tak není nebo to neexistuje. Kdyby ten člověk napsal "Já to dělám takhle a takhle, dám tam toho tolik a tolik, nechám to tam tak dlouho". Potom to beru jako připomínky, ale když mi se pod recept někdo začne psát že něco neexistuje a že žádných 7-10 minut. Takhle ten recept dělám já, pokud ho někdo dělá jinak, rád se dozvím jak, ale normálně a ne tak, že mi začne psát že něco neexistuje, nebo se to tak nedělá.
30. 6. 2018 12:46
Dominik22: no - jak se spařují rajčata vědí asi i méně zkušení autoři, než ty, když jsi profesí kuchař, vědí i to, že se předem nařezávají do kříže. Pokud je to pro tebe informace nová, měl bys za ni být vděčný - jako za jakékoliv upřesnění či doplnění či zkušenosti, které se k receptu (a myslím receptu kohokoliv) objeví. Proto se sem recepty dávají, aby měl kdokoliv možnost se k nim vyjádřit - pochválit, pohanět, přidat zkušenosti atd. V této "kuchyni" šéfem nejsi - pokud jsi
30. 6. 2018 12:37
Dominik22: oprav mě, jestli se mýlím, ale....komentáře čtu celkem pravidelně, ty tu máš zatím pouze 9 receptů, více komentuješ až v poslední době a právě v té poslední době od tebe v kratičké době už podruhé čtu " Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit" - to není odhánění?
Pokud se mi recept nelíbí, přejdu ho, většinou mlčky. Mohu-li k němu něco dodat, napíšu to - od toho komentáře jsou. A pak se dočtu tuhle tvoji větu?
P. S. Komentujeme v poslední době, protože se tu prostě objevily nové komentáře....nehledej něco, co není. A nepleť sem křenovou, na tu už dávno nemyslím.
Pokud se mi recept nelíbí, přejdu ho, většinou mlčky. Mohu-li k němu něco dodat, napíšu to - od toho komentáře jsou. A pak se dočtu tuhle tvoji větu?
P. S. Komentujeme v poslední době, protože se tu prostě objevily nové komentáře....nehledej něco, co není. A nepleť sem křenovou, na tu už dávno nemyslím.
30. 6. 2018 12:32
cathleen: Vidím, že tady vážně nemá cenu na něco reagovat. Protože se pokaždé objeví člověk, co hned strašně začne vyvádět, jak všechny odháním a jak bych měl být za radu vděčný. Bofinka napsala svůj názor, já jsem napsal svůj názor od toho, tady ty komentáře jsou. A pokud se mi recept nelíbí, tak odejdu ze stránky a nemusím tady vyvolávat nějaké trapné hádky, protože Bofinka moc dobře věděla, že zareaguji. Stejně je to vše jen kvůli křenové omáčce. Za 2 roky co tady ten recept je si ho ani jedna z Vás nevšimla a na jednou, teď zázrakem ho budou všichni komentovat a upravovat a říkat co je tam špatně. Vážně mě akorát bavíte dámy
30. 6. 2018 12:23
Dominik22: :omg:
Každý z nás tady je za jakoukoliv radu vděčný. Buď ji využije sám nebo ji rád využije někdo jiný, kdo na recept nakoukne. Pokud míníš všechny ostatní, kdo mají k receptu připomínku, od něj odhánět, dávej si recepty na svůj blog, ne takhle veřejně.
Každý z nás tady je za jakoukoliv radu vděčný. Buď ji využije sám nebo ji rád využije někdo jiný, kdo na recept nakoukne. Pokud míníš všechny ostatní, kdo mají k receptu připomínku, od něj odhánět, dávej si recepty na svůj blog, ne takhle veřejně.
30. 6. 2018 12:12
bofinka: Pokud tak špagety děláte, tak dělejte dál. A já si je budu dělat podle sebe. Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit A ta doba těch rajčat bude taky v tom že vy je dáváte do vroucí vody 20-30 vteřin, ale já je dávám do jen do horké vody a to chvilku trvá, než se dají rajčata loupat.
27. 6. 2018 21:17
27. 6. 2018 21:07
Rajcata oloupame tak, ze je nejprve narizneme do krizku, vlozime do vrouci vody max. tak na 20 - 30 vterin a okamzite zchladime. V opacnem pripade nam na slupce zustane velke mnozstvi duziny (zadnych 7 - 10', jak uvadis Ty). Pokrajime je na libovolne velke kousky, muzeme zbavit i seminek a vlozime do rozehrate panve s olejem a cesnekem. Zadne vareni celych rajcat ve vyvaru a nasledne "mackani" neexistuje
Tady mas odkaz www.youtube.com/watch? , zacatek muzes preskocit, vlastni recept zacina po 2' 23''
Tady mas odkaz www.youtube.com/watch? , zacatek muzes preskocit, vlastni recept zacina po 2' 23''
26. 6. 2018 17:58
Italové uvařené těstoviny promíchají s omáčkou a až pak teprve servírují.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 37 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Modelka Claudia Schifferová miluje boloňské špagety a má velkou slabost pro netradiční britskou pomazánku Marmite
Jak na zdravé palačinky ze špaldové mouky. Díky banánu můžeme vynechat i vejce
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: pomodoro omáčka pomodoro pomodoro recept spagetti pomodoro pomodore recept na pomodoro pomodor spagery pomodoro spaghetti pomodoro špagety promodoro špagety pomodro pomodoro omáčka špagety pomidoro recept špagety pomidoro pomodro spagety momodoro špagety omáčka pomodoro recept co je pomodoro xšpagety pomodoro
Suroviny: česnek, rajče, sůl, pepř, bazalka čerstvá, parmazán, olej olivový, vývar zeleninový
Špagety pomodoro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVAG
18 názorů