Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Spaghetti pomodoro s česnekem, čerstvou bazalkou a parmazánem

Italské těstoviny mají své kouzlo i sílu v jednoduchosti. Ochutnáme spaghetti pomodoro, skvělé letní jídlo, které zasytí a přitom je lehké. Základ tvoří zralá rajčata. Důležité je přidat bazalku a dostatek česneku, aby měl pokrm tu správnou chuť a vůni.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

27. 6. 2013 15:16

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka 2
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka 2

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 015 kJ / 960 kcal
Bílkoviny34,90 g
Tuky5,06 g
Vláknina38,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy182,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo je naprosto jednoduché, nepřekombinované, ale chuťově opravdu vynikající a proto ho mám tolik ráda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

6. 12. 2017 21:54

Velice dobré, rychlé a lehké jídlo.:yes:

Marie Švarcová

26. 1. 2017 21:02

:yes: v jednoduchosti je nejen krása ale i chuť <3

Petr

15. 12. 2014 20:41

Moc dobry, kvuli klukovy jsem nedaval chilli ale pouzil jsem jedno baleni spaget, 700g rajcat, 6 strouzku cesneku,olivovy olej,sul,bazalku a lzicku cukru. Pochutnali jsme si. Davam 5hvezd.

Irule Irule

19. 1. 2014 21:36

Byly výborné, ikdyž jsem neměla parmazán ;-(;-( :yes::yes::-p:-K

BarbaraP BarbaraP

6. 7. 2013 00:27

frujko: díky, i u Zdeňka jsem se nechala trochu inspirovat, co se znalostí italské kuchyně týče :-) Ital to sice není, ale o jejich kuchyní ví víc než dost, svatá pravda ;-) A musím mu dát za pravdu také to, že tohle je nejlepší jídlo, co kdy někdo mohl vymyslet ;-)

frujko frujko

1. 7. 2013 22:06

zde to máme i s obrázky (od 1:30) ;-) http://www.youtube.com/watch?v=O_luuCWCvYo

Jitkas

30. 6. 2013 12:50

BarbaraP: Ja ho tez nechavam. Ten cely rozmackly cesnek ma tu vyhodu, ze tak rychle nezcerna. Pred pridanim rajcat, ho zmacknu znovu vidlickou, potom je jeste lepe citit. Pravda je, ze v Italii ho vyndavaji, hlavne v restauracich, neb ne vsem voni. Doma si ho upravuje kazdy podle chuti. Doufam, ze ti tu nebude psat dalsi "Jitkas" divne hlasky. Kdyby ano, nejsem to ja.

BarbaraP BarbaraP

30. 6. 2013 11:56

Všem moc děkuji za hezké komentáře a rady :-K:-K

Jitkas: Díky za tipy, musím přiznat, že jsem do podlila opravdu vodou ze špaget, takže jsem ráda, že jsem to dobře trefila :-8 O tom česneku jsem také slyšela, že se mačká dlaní, také jsem koukala na nějaký díl se Zdeňkem Pohlreichem, kde vařil pastu a říkal, že je dobré si česnekem to jídlo ovonět, ale pak jej z pánve sundat, což nechápu, já totiž orestovaný česnek v pastě miluju :-8

LinaKucharka LinaKucharka

28. 6. 2013 14:15

Jitkas: Díky za tip, hned k ní mrknu.:-K

zol.keskes.

28. 6. 2013 03:09

Barbarelo,to neni zadny zazrak. Koukal jsem na vase recepty a vy dokazete vice:-):no:

Jitkas

27. 6. 2013 23:08

Jediny expert pres bagety je zde cathleen, velikan v oboru, vlastne diky ni (hledala jsem jak na kvaskovy chleb), jsem nasla Toprecepty!!! Tak se podivej na jeji bagety, fantasie a perfeknost sama, proste pani Pekarka.

LinaKucharka LinaKucharka

27. 6. 2013 22:02

Hned přidávám do oblíbených, úplně cítím tu vůni!!! Miluju jednoduchá jídla, vždyť v jednoduchosti je krása- a chuť taky!!!

Jitko, děkuji za tipy, jak to udělat ještě o vlásek lepší. Chci se zeptat, nemáte nějaký recept na domácí česnekové bagetky s parmazánem? Tady je prodávají v jedné pizzérii, když jdu kolem, tak mě ta vůně přímo vtáhne a nikdy neodolám. Kdybych si jich tak mohla napéct doma plný plech, jistě by to ocenili všichni :-*

zizala zizala (moderátorka)

27. 6. 2013 21:31

Máš ode mne zasloužený bod, tohle je jídlo podle mého gusta :-p:yes:

snoopdogg

27. 6. 2013 20:19

Tak tomu rikam Spaghetti,vyborne,yumm,yumm :-K:yes::-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 6. 2013 18:10

:-p:-p:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špagety pomodoro špagety pomodoro pohlreich špagety s parmazánem těstoviny pomodoro pohlreich špagety pomodoro podle pohlreicha spagety s cesnekem a bazalkou recepty s parmazánem pomodoro omáčka špagety al pomodoro testoviny s parmazanem italské špagety s rajčaty a bazalkou těstoviny s parmazánem pohlreich špagety s rajčaty a česnekem špagety s parmazánem recept spagety ala pomodoro špageti pomodoro testoviny pomodoro omáčka pomodoro těstoviny s parmazánem pohlreicha těstoviny s parmazánem pohlreicha

Suroviny: těstoviny špagety, rajče cherry, česnek, bazalka čerstvá, chilli, pepř, sůl, olej olivový, parmazán

TopRecepty.cz

Spaghetti pomodoro s česnekem, čerstvou bazalkou a parmazánem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpvk