Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Melanzane con pomodoro - lilek v rajčatech

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2009 20:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota528 kJ / 126 kcal
Bílkoviny3,55 g
Tuky0,69 g
Vláknina6,47 g
Cholesterol0 mg
Sodík24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s ciabattou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

danielle72

17. 5. 2013 08:15

Máme podobné chutě, viď, Eliz:-?:yes:;-) Zaokrouhluji na 10. bod;-)

Eliza

7. 10. 2012 17:20

Eliska: Jsem moc ráda, že tolik chutnalo - zrovna ho dnes dělám k večeři, tak jsem vyhledala recept (nemůžu si všechno pamatovat, no ne..:-8:-))? )

Eliska

31. 7. 2009 13:07

Ahojky, dekuju za uzasny recept!! bez vyzkouseni jsem ho predlozila navsteve, s bramborem ci podruhe dokonce s br. kasi, a bylo to proste mnam!!!! misto zaverecneho poduseni jsem to zapekla v troube. lilek jsem skombinovala s cuketou, 1:1. Vyborne!

Marta

8. 5. 2009 08:42

také jsem ještě nenašla odvahu lilek vyzkoušet, ale už se těším na premiéru, jídlo na fotečkách vypadá velice slibně :-p:yes:

Eliza

5. 5. 2009 21:18

Ahoj Lusindo, děkuji za komentář...:-) My dvě jsme se tady zatím nějak míjely (taky tady nejsem dlouho), ale někde v diskuzích jsem pochopila, že už došlo k "rozdvojení" a máš mimí... Tak jaké těhotenské chutě?? :-* Ale jestli Vás to rozpůlení a shledání tváří v tvář teprve čeká, tak přeji vše dobré!! :-)

Lusinda79

5. 5. 2009 20:34

Elizo moooc chválím recept i krásné fotky.Ani snad raději nebudu psát, co to dělá s mými těhot.chutěmi(nebo choutkami?).Krásné a zdravé, ukládám do oblíbených!:yes:

suzanna

5. 5. 2009 09:36

Lilek jsem pripravovala pouze jednou, kdyz jsem se snazila o francouzske ratatouille (nevim presne, jak se to pise) a vubec se mi to nepodarilo, takze cele slavne jidlo letelo do kose :-( Vsechno docela slo, akorat ten lilek se mi hrozne "rozblemcal", jak nacucana houba, brrrr :-(( Ale mozna by pomohlo nechat ho predem vypotit, jak tady pise Elizka, to me nenapadlo. Tenkrat jsem se zarekla, ze uz lilek nikdy varit nebudu. Ale tenhle recept vypada super, tak ze bych mu jeste dala sanci:-:-8;-):-p

Paprika

5. 5. 2009 09:25

Jani R. ciabatta (v překladu pantofle) je italský bílý placatý chléb s chutí olivového oleje. Už jsem měla na něj i hotovou směs do DP z Lidlu. ;-)

Paprika

5. 5. 2009 09:21

Hned jak jsem viděla fotku - říkám: " ÁÁÁÁ Eliza jede". Italskou kuchyni můžu. :-p:-p Úžasné :yes::yes::yes: Bodík je jasný a nemusíš mi za něj extra děkovat.:-D:-D ;-)

JanaDorazinova

4. 5. 2009 23:13

Já jsem z lilku ještě nikdy nic nedělala.:-( Nedávno mi kámoška něco v běhu říkala o lilku plněném sýrem. No, asi to taky budu muset prubnout. Kdysi jsme neměli ponětí o takových lahůdkách a snad proto koukáme někdy s nedůvěrou:-) Ale rozhodně ti věřím, Eli, že to je dobré!! A máš opět krásné fotky, samá barva, to se pak jí samo;-):yes::yes: Jejda a co je to ciabatta?

pipre

4. 5. 2009 22:55

Tento recept se mi moc líbí a dávám bod:yes:

Eliza

4. 5. 2009 22:22

Možná to na fotkách vypadá o něco lépe než ve skutečnosti :-), ale přesto je to opravdu chutná italská klasika... To dokonalé prolnutí chutí i vůní je pouze moje rekonstrukce prastarého osvědčeného receptu ;-).
Moc děkuji za body a posílám je dál - někam do Itálie...:-*:-)

Jenda1

4. 5. 2009 21:51

Eli, je to pastva pro oči, krásné fotky, i chuťové buňky.:-p:-p:-p
Posílám čtvrtý bodík.:-!:-)):yes::yes::yes:

maris

4. 5. 2009 21:28

Elizo, krásný recept i fotečky:yes: Lilkujeme rádi, určitě vyzkouším. Dělám podobně, ale se sýrem nakonec zapeču. Taky moc dobré.

HankaPu

4. 5. 2009 21:18

Eli, to je nádhera:yes::-), kolikrát jsem si říkala, že by nebylo špatné udělat něco z lilku, ale nikdy jsem nenatrefila na pořádný recept:-// tohle je přesně ono, takže díky, určitě vyzkouším:yes: je to tak pěkné, že ti dávám bod už teď:-):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pokrmy z lilku lilek recept pomodoro na pizzu recept recept lilek pomodoro na pizzu špagety melanzani rattatoulle pohlreich lilek ratatouille recept mrazeny lilek rajčatová polpa recept pomodoro recept na pizzu co je passata recepty z lilku melansane recepty rattatoulle lilek na pánvi rattatoulle recept italské recepty lilek co je melanzane s kuřecím

Suroviny: lilek, cibule červená, rajče sekané, rajče, olej olivový, ocet balsamiko, česnek, olivy černé, bazalka čerstvá, koření oregáno, majoránka, pepř, sůl, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Melanzane con pomodoro - lilek v rajčatech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5X5