7 oblíbených receptů s Nivou: Sýr se uplatní ve studené i teplé kuchyni
Niva patří do velké rodiny sýrů a v kuchyni najde uplatnění především v pokrmech chuťově výraznějších, určených pro dospělé. Přidáváme ji do salátů a pomazánek, výtečně se hodí do zapékaných pokrmů i do pečiva. Můžeme ji využít do omáček i polévek. Vybrali jsme pro vás recepty, které pravidelně sklízí úspěch.
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Mleté řízky známe pod názvem "holandské". Připravují se z tučnějšího masa, které po namletí smícháme s mlékem, dochutíme a necháme odležet. Pak přidáme ještě strouhaný sýr (obvykle eidam, ale tentokrát nivu) a tvoříme placičky, které obalujeme v trojobalu a smažíme. Řízky jsou výborné s bramborovou kaší.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší holandské řízky? Připravili jsme pro vás názorné video, podle kterého je zvládnou i začátečníci na výbornou
Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Čím plnit šneky z listového těsta: 7 tipů na slané náplně ke každé příležitosti
Komentáře