Majoránkovo-česnekové brambory v římském hrnci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 068 kJ / 1 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
Tuky | 61,22 g |
Vláknina | 29,84 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 184,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud bychom pekli v obyčejném pekáčku, snížíme dobu pečení o půlhodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2010 00:54
18. 2. 2010 00:42
17. 2. 2010 22:52
17. 2. 2010 22:35
17. 2. 2010 21:25
17. 2. 2010 20:54
17. 2. 2010 20:29
17. 2. 2010 20:27
17. 2. 2010 20:22
17. 2. 2010 20:15
+2
17. 2. 2010 20:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 14 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 17 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 45 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 51 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Mák v naší kuchyni: Nezapomeňte na oblíbené makové recepty našich babiček
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: brambory v římském hrnci řimsky hrnec recepty římské brambory hrnec na pečení brambor pečené brambory v římském hrnci jidla v rimskem hrnci římský hrnec brambory postní jídlo hrnec na brambory česnekový dip recept vaření brambor v římském hrnci postní jídla brambory a dyne v rimskem hrnci recept brambory na cesneku smetanový dip s česnekem postní jídla recepty francouzske brambory v rimskem hrnci brambory pečené v řimském hrnci česnekové brambory z trouby římský hrnec recepty brambory
Suroviny: brambory, smetana ke šlehání, majoránka sušená, česnek, sůl
Majoránkovo-česnekové brambory v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57n8
11 názorů