Římská polévka

www.toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 8 názorů

Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů
Přidat další fotografii
55

Suroviny

15 dkg hovězího masa
2 lžíce vařené rýže
1 menší cibule
malá konzerva žampionů i s nálevem
1 mrkev
olej
sůl
pepř
petrželka na ozdobení
hrst strouhaného sýra
1 l vývaru
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kroužky, které osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a přidáme drobně nakrájené maso, které vaříme do měkka.

  2. Ke konci vložíme do polévky kostičky mrkve, přidáme žampiony i s nálevem a vmícháme rýži. Dochutíme a na talíři posypeme sýrem a petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Římská polévka

  • marketa papcunova marketa papcunova(neregistrovaná)

    tchyně vařila a polevka je opravdu luxusní,,,vřele doporučuji:-p

    Odpovědět

  • ne.ver ne.ver

    Dnes jsem si polévku uvařila - je dobrá a příjemné chuti...

    Odpovědět

  • Nika08 Nika08

    Byla moc dobrá, akorát jsem asi dala zbytečně moc oleje, tak se mi zdála moc mastná. Takže pro příště..ale to hovězí maso..božííí..:-p

    Odpovědět

  • maris maris

    Díky :-). Marti, kdybych nechtěla přidat fotku, tak si ji asi taky nevyberu, ale je fakt dobrá a určitě ji ještě udělám.

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Maruško, ty máš polévky tak pěkně lákavě nafocený, že se mi sbíhají sliny i u těch, které bych si normálně ani neuvařila.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    boze ta fotka je ako z kucharskej knizky...maris teda ty si ale fachman

    Odpovědět

  • maris maris

    Přidala jsem fotečku a dávám bodík;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Tak uvařeno - je výborná. Trošku jsem ji změnila, místo hovězího masa jsem použila kuřecí. Sterilované žampiony moc nemusím, ale tady jsou moc dobré.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo