Římská polévka

Suroviny

15 dkg hovězího masa
2 lžíce vařené rýže
1 menší cibule
malá konzerva žampionů i s nálevem
1 mrkev
olej
sůl
pepř
petrželka na ozdobení
hrst strouhaného sýra
1 l vývaru

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kroužky, které osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a přidáme drobně nakrájené maso, které vaříme do měkka.

  2. Ke konci vložíme do polévky kostičky mrkve, přidáme žampiony i s nálevem a vmícháme rýži. Dochutíme a na talíři posypeme sýrem a petrželkou.

Komentáře k receptu Římská polévka

  • Tonja Tonja

    Uvařil jsem dnes a konstatuji, že všem moc chutnala. Je velmi dobrá. V receptu je předepsán 1 litr vývaru, do kterého dáme nakrájené hovězí maso a vaříme ho doměkka. Já jsem udělal přímo hovězí vývar z hovězích žeber (táhl jsem ho přes 3 hodiny) a pak použil tento vývar. Maso jsem obral z kostí a bylo už vlastně doměkka uvařené. Jinak jsem recept dodržel. Už mám přikázáno zase někdy ji zopakovat.

    Odpovědět

  • casino casino

  • Karofka Karofka

    Proč se jmenuje ŘÍMSKÁ? Ví to někdo? Dík za odpověď

    Odpovědět

  • marketa papcunova marketa papcunova(neregistrovaná)

    tchyně vařila a polevka je opravdu luxusní,,,vřele doporučuji:-p

    Odpovědět

  • ne.ver ne.ver

    Dnes jsem si polévku uvařila - je dobrá a příjemné chuti...

    Odpovědět

  • Nika08 Nika08

    Byla moc dobrá, akorát jsem asi dala zbytečně moc oleje, tak se mi zdála moc mastná. Takže pro příště..ale to hovězí maso..božííí..:-p

    Odpovědět

  • maris maris

    Díky :-). Marti, kdybych nechtěla přidat fotku, tak si ji asi taky nevyberu, ale je fakt dobrá a určitě ji ještě udělám.

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Maruško, ty máš polévky tak pěkně lákavě nafocený, že se mi sbíhají sliny i u těch, které bych si normálně ani neuvařila.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    boze ta fotka je ako z kucharskej knizky...maris teda ty si ale fachman

    Odpovědět

  • maris maris

    Přidala jsem fotečku a dávám bodík;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Tak uvařeno - je výborná. Trošku jsem ji změnila, místo hovězího masa jsem použila kuřecí. Sterilované žampiony moc nemusím, ale tady jsou moc dobré.

    Odpovědět

Tématické fráze: kuchařka římský hrnec recepty z římského hrnce recepty v římském hrnci polévka z římského salátu polévka v římském hrnci prodám titanový hrnec kuchařka římské hrnce polévka ze sterilovaných žampionů ryba v římském hrnci recepty-římský hrnec vaříme s tescomou recepty rimske hrnce rimske hrnce recepty "kucharka pro římský hrnec" prodej římského hrnce recepty do římského hrnce varime v rimskem hrnci recept polevka ,,římské placky" prodej rimskych hrncu polevka z rimskeho hrnce