Kuřecí paprikáš
Původně tradiční maďarský pokrm se v 19. století rozšířil i na území Česka a chutná nám dodnes. A není se čemu divit, kuřecí maso v omáčce z cibulovo-paprikového základu zahuštěné smetanou chutná výborně.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 077 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,73 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 22 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 20 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 28 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 34 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Naporcovat syrové kuře s námi zvládne každý začátečník. Stačí k tomu ostrý nůž a prkénko, dobrým pomocníkem jsou nůžky na drůbež
Další recepty
Tématické fráze: paprikáš paprikáš recept paprikáš z kuřecího masa paprikac recept na paprikáš kuřeci na paprice recept paprikáš recepty paprikas paprykáš paprikac recept paprikář paprykáč kuřecí maso na paprice paperitas krůtí paprikáš kureci prsa na paprice paprikáš z kuřete paprikas recepty recepty na paprikas recept na paprikáč
Suroviny: kuře, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, smetana 12%, cibule, olej, mouka hladká
Kuřecí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z3
0 názorů