

Kuřecí prsa na paprice
Suroviny 4 porce
- 1 kg kuřecích prsou
- smetana na vaření
- 2 cibule
- těstoviny
- koření kuře na paprice Kotány
- sůl
- olej
- máslo
Postup přípravy receptu
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky cca 4 x 4 cm , obalíme v koření KOTÁNY - Kuře na paprice - celý obsah sáčku vetřeme do masa.
Maso zprudka na oleji opečeme s cibulí a společně lehce podusíme. Hlídáme si, aby byla u masa šťáva neboť je tam mletá paprika a nechceme, aby bylo jídlo hořké.
Po 20 minutách přilejeme smetanu na vaření - množství a zahuštění dle přílohy - k těstovinám hustější ke knedlíku více omáčky řidší.
Na talíř dáme v tomto případě těstoviny a polejeme masovou směsí s omáčkou. Není potřeba kořenit směs koření je dostačující k uspokojení chuťových buněk a jen bych doporučoval před koncem vaření vložit 2 oříšky másla pro jemnost omáčky.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí prsa na paprice
-
dnes jse uvařila s tímto kořením a bylo to moc dobré, příjemně vyvážená chuť
pokud nevadí, přikládám fotku, ale není problém smazat
+
-
ake ma zlozenie korenie Kotány " kuře na paprice?? dakujem.
-
výtečné! :D
-
+bodík
-
Podobně jsem kuře připravovala ze sáčku Kuře na paprice a chutnalo nám. Jen si už nejsem jista, jestli to bylo shodné koření.
+ 2.