Peruánské ceviche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2017 23:24
Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
28. 1. 2012 21:42
6
25. 10. 2010 09:35
Moc děkuji za odpověď.
25. 10. 2010 09:07
Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.
25. 10. 2010 08:10
Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...
20. 10. 2010 19:26
+1
20. 10. 2010 16:16
Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...
20. 10. 2010 15:37
Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.
20. 10. 2010 15:28
Zajímavá úprava ryb
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 31 minutami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 22 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 35 minutami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 49 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 59 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 3 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 3 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečené kuře, karamelový pudink i sushi. Na čem si ráda pochutnává vévodkyně Kate?
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Desatero - jak na česnekové pesto. Jak se připravuje, co do něho patří a jak ho využijeme
Další recepty
Tématické fráze: peruánská kuchyně recepty peruánská kuchyne peruánské jídlo cheviche seviche ceviche z tresky peruánská kuchařka seviche recept ceviche z lososa recept seviche caviche peruánská jídla geviche cheviche recept rybý recepty lososovy ceviche recept na seviche peruanska polévka sevitche peruánská kuchyně recept
Suroviny: pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
9 názorů