Smažené kalamáry v těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 470 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,49 g |
Tuky | 31,26 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 135,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s omáčkou podle chuti, já jsem pro tentokrát použila jen Majolku® smíchanou se sladkou kuřecí chilli omáčkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2023 23:38
13. 2. 2011 20:52
13. 2. 2011 13:38
13. 2. 2011 13:19
máš bod!
13. 2. 2011 12:35
13. 2. 2011 12:31
já mořské potvůrky moc nemusím, vadí mi, když na mě z talíře ještě mrkají , takže celé chobotničky nebo olihně bych nedala , ale v této úpravě naopak velmi ráda , to už se na mě tak vyčítavě nekoukají
13. 2. 2011 09:44
13. 2. 2011 09:12
13. 2. 2011 08:32
13. 2. 2011 08:00
13. 2. 2011 03:54
Isahu nemůžu k Vám alespoň na 14 dní na prázdniny Já bych třeba i umývala nádobí...kdybys mi tak pěkně vyvařovala
13. 2. 2011 01:32
13. 2. 2011 01:30
13. 2. 2011 00:53
13. 2. 2011 00:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 3 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 6 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 16 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 19 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 44 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kalamáry kalamary recept co jsou kalamáry kalamáry kroužky recept kalamáry recept na kalamary kalamáry recepty kalamary kroužky recept recepty na kalamary recepty kalamáry kalamáry celé recept jak vypadaji kalamary smažené olihně co je to kalamary úprava kalamáry grilované kalamáry kalamáry úprava smažené chobotničky kalamárové kroužky recept smazene mořské plody
Suroviny: kalamáry, olej, olej olivový, šťáva citronová, víno bílé, sůl, pepř, mléko, mouka, vejce, víno bílé, sůl
Smažené kalamáry v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEBG
18 názorů