Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 739 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 215,74 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 48,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2019 13:34
Ahoj, tak jsem už po 3 dělala tuhle paštiku a je prostě luxusní, občas ji vylepším sušenými rajčaty, olivami a hlavně doma pěstovanými feferony, kterými mě zásobuje mladší syn-pěstitel. Mám, ale jeden dotaz, jak docílit, aby paštika měla více růžovou barvu? Mám ji spíše hnědou a při prvním ochutnání se rodinka moc netvářila kvůli barvě...........................ráda bych jim vyhověla. Poraďte mi. Děkuji.
4. 2. 2017 20:58
Od te doby,co jsem zkusila tento uzasny receptik, nedelam jinou pastiku je proste vynikajici
11. 11. 2016 23:43
paštika je skvělá, sice jsem neměla brusinky ani griotku, zato jsem měla husí játra a portské víno a výsledek mě mile překvapil - jednoduché, rychlé, krásně ztuhla i bez želatiny, prostě mňam
11. 1. 2015 23:30
Výborná paštika! Určitě brzy zopakuji, kupované paštiky jsem nikdy nejedla
2. 11. 2012 21:21
Já nevím, my jsme to snědli do tří dnů.
2. 11. 2012 20:23
Andrea Květová: Já paštiku hlavně zaječí vždy dávám do mrazáku! Játrová vydrží asi tři měsíce,pak se musí sníst. Z divočiny až pul roku.
2. 11. 2012 19:42
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se tato paštiká dá dát i do zavařovacích skleniček a nějakou dobu uchovat v chladu, jestli ano, tak jakou dobu paštika vydrží? díky
27. 10. 2012 22:20
Ježiš, ta vypadá luxusně! Mam na ni takovou chuť...že ji zkusím ,-)
28. 3. 2012 20:30
senky: No jóó nóó...portské.. Ale jistě to bude dobrounké. Dej vědět, co páteční hosté...
28. 3. 2012 19:59
Dneska druhé kolo na páteční oslavičku a snad je ještě lepší než minule možná je to tím, že už jsem se nebála dochutit podle vlastní chuti. Místo tlučeného badyánu jsem použila lžičku mletého nového koření, neuškodilo to a do hotové jsem ještě zamíchala celé, v portském odleželé brusinky a přesně jsem manželovi určila, ze které misky může ochutnat znám ho moooc dobře Jsem zvědavá,co na to páteční návštěva
9. 1. 2012 20:28
Senky a Sarovko, moc mě těší, že jste vyzkoušely a že paštika měla úspěch. Díky.
1. 1. 2012 20:06
Elizo, paštika chladne Ochutnala jsem, a už nyní vím, že je jí málo Místo griotky jsem použila portské (to mám doma vždy ). Napadají mě další varianty, takže pokud nestihnu vyfotit tuhle, příště se to snad podaří. Díky
1. 1. 2012 18:23
Eli, nádhera
31. 12. 2011 13:10
KrásaUkládám a vyzkouším.
31. 12. 2011 12:45
Eliza: tak na dnešní večer už ji nestihnu, ale rozhodně zkusím, vypadá fantasticky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 6 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 33 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 36 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl
Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNp5
35 názorů