Čína I
Rychlý a chutný recept z kuřecího masa na způsob asijských pokrmů. Domácím surovinám přizpůsobená "čína". Maso, které není třeba předem nakládat, je doplněno směsí čínské zeleniny. Spolu s rýží si na něm jistě pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 980 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,09 g |
Tuky | 24,11 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 156,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jsem použil koření na čínu značky Dle Gusta. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2013 19:00
zizala: Jsem rád (zizalo), že jste mně potvrdila to, že mám pravdu v tom, že v tom receptu žádná nezdravá dochucovadla nejsou, alespoň podle fotografií které jsou u receptu přiložené, vše tam je bez glutamátů a jiných šmejdů (Eček).
22. 4. 2013 18:10
22. 4. 2013 18:03
spagetka: Ten škrob je z Qanta, ta zelenina je z Lídlu. Jinak na tom škrobu nezáleží, prostě jakýkoliv škrob na přípravu masa. To koření je typické a je od firmy Dle Gusta,
22. 4. 2013 17:50
Ta zelenina se mi líbí, musím navštívit zase Lídl. Ten škrob a ta Čína je také z Lídlu?
22. 4. 2013 17:50
Honza: Rýže, koření a škrob nejsou polotovary Pletete si pojmy s dojmy. Bez dochucovadel a hotových směsí je vaření zdravější, i když uznávám, že ne pohodlnější. Jen aby se dalším generacím ta naše pohodlnost nevymstila. Už nyní mají lidé chuťové buňky těmi umělinami znecitlivělé
22. 4. 2013 17:17
Honza:
22. 4. 2013 17:15
lidka: a z čeho milá dámo vaříte Vy?Rýži si pěstujete?,koření také? a nemluvím o škrobu, ten si vyrábíte?
22. 4. 2013 17:08
To je fakt čína!!!! Samý polotovar
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 1 hodinou
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 2 hodinami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 3 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 3 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na čínu varime cinu cina recept koření na čínu recepty na čínu nakládání masa na čínu recept na čínu-top recepty čina koření na čínu recept jaké kořeni do ciny recept cina jaké koření na čínu koření do číny co obsahuje koření na čínu vaříme čínu-recepty nakládání číny domácí koření na čínu k čemu použít bramborový škrob domaci vyroba vegety top recepty cina
Suroviny: rýže, koření čína, škrob, směs zeleninová čínská, vegeta, sůl, chilli paprika čerstvá, cibule, olej
Čína I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onAL
38 názorů