Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Přeji dobrou chuť :)
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Moje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová čína,
čína z vepřové plece,
recept na čínu z plecka,
vepřová plec čína,
čína z plecka,
vepřová čína kari,
recept na vepřovou čínu,
veprova čína recept,
cina na kari,
vepřové maso na kari se smetanou,
vepřová plec na cinu,
čína z vepřového plecka,
čina se smetanou,
čína vepřová,
vepřová plec na kari,
plecko na kari,
čína z plece,
vepřová plec na na kari,
čína z vepřové panenky,
veprova cina na kari
Suroviny:
plecko vepřové,
smetana,
mléko,
zelenina,
bambusové výhonky,
houby,
mrkev,
celer,
petržel,
koření kari,
sůl,
pepř,
olej olivový,
koření oregáno
Komentáře (23)
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu