

Nakládané maso v "čínské" omáčce.
Suroviny
- 4 vepřové kotlety
- 4 stroužky česneku
- 3 vajíčka
- majoránka
- 2 polévkové lžíce solamylu
- 2 polévkové lžíce sojové omáčky
- 1 polévková lžíce kečupu
Postup přípravy receptu
Veškeré ingredience smícháme v misce. Maso naložíme na 12-24 hod. do lednice. Po té smažíme jako běžný přírodní řízek. Maso je měkké a šťavnaté. Recept je výborný. Určitě vyzkoušejte:)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Nakládané maso v "čínské" omáčce.
-
chtěla jsem se jen zeptat... co potom s tou štávou když mam maso opečené...? Právě zkouším tak se ptám....
-
Nadja:V pohodě:)
-
cookies: Pokud neodpovídají Tvým představám, můžu vymazat - stačí říct.
-
Nadja: Díky za fotky, vždycky se leknu jak to,že tam mám fotky,když jsem nedával
-
Přidala jsem pár fotek - dělala jsem jen 1 plátek z kuřecího masa. Dělávám podobně, ale bez kečupu.
-
Dělám téměř stejně, nakládanému masu se vůbec nebráníme, nachystám když je čas a pak ho dám na pánev když zrovna spěchám a odleželé z lednice chutná nejlépe
-
Díky to byla rychlost:) je to výborný:)
-
Potvrzuji,moc dobré.Lze i z krkovice,a když je to potopené,vydrží v lednici i několik dní.Vozím na chalupu v zavařovačce.
Bodík.