Čína, jak jí dělám já
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou paprikou, zelím, pórkem, kedlubnou, květákem, cibulí a česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,80 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 22,06 g |
Sacharidy | 41,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžete orestovat i jinou zeleninu podle své chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 14:12
Recept mi posloužil jako inspirace, trošku jsem improvizovala podle dostupné zeleniny a s hranolkami fajn oběd. Jen se mi ta škrobová marináda tentokrát docela chytala na pánev. Takže místo přidání zeleniny k masu jsem maso přidala do pánve k zelenině a bylo po problému
![:-Q :-Q](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/3.png)
15. 7. 2013 13:15
planeta: Ivanko, to jsi mě potěšila, díky
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
15. 7. 2013 12:57
u nás oblíbená![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 2. 2012 15:58
Gabri: Gabri, děkuji vám za pochvalu, která mě opravdu hodně potěšila![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
10. 2. 2012 15:44
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 9. 2010 11:43
super![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 1. 2010 13:12
vidím,že jsou tady samé ženy tak se přidám,maso je na zítra v lednici naložené tak uvidíme co řekne babička
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
4. 11. 2009 12:17
Tak jdu na ní, přišla chuť
a dneska tam dám i hlívu ústřičnou
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
3. 8. 2009 12:14
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
8. 7. 2009 16:30
Teda Mílo, to jsi mě velmi, ale velmi potěšil(a) a mám z toho ohromnou radost, že chutnalo
Díky
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
8. 7. 2009 12:42
Nej recept na čínu - bravo ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
19. 3. 2009 21:04
Ivčo, díky za pochvalu i bodík a zároveň se omlouvám, že píšu až dnes-nějak mi tvůj komentář utekl. O výkendu napíšu!
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
17. 3. 2009 14:24
Bibi,marinádu robím rovnako,len bez vajca.Zeleninu používam akúkolvek,akú mám práve doma,alebo v záhradke
ale včera som prvý krát kúpila mrazenú zeleninu "Čína" a skúsila to s ňou a bolo to výborné a hotové za 10 minút.Máš bod
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
7. 3. 2009 18:06
Já dělám čínu podobně,zeleninu můžu v každé podobě,ale musí být s masem![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
.Kdybych ji jedla bez masa dopadla bych jako Janka ![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
7. 3. 2009 17:57
Jani, to je na každým jak to udělá, já mám kamarádku a ta to dělá jako ty a přitom má zeleninu ráda, ale na číně jí nechutná. Já sice nechápu, ale proti gustu.....a ty, když si jí přejedená, až ti leze krkem, to se vůůůbec nedivím.![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 7 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 9 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: čína čína z vepřového masa se zeleninou recept na čínu čína z vepřového masa čína recept veprova cina jak udělat čínu výborná čína vepřová čína recept vepřové maso na čínu recept vyborna cina recepty na čínu recept na vybornou čínu jak na cinu recept na čínu z vepřového masa jak uvarit cinu vepřové maso čína připrava činy čína z vepřoveho čína z vepřového masa recept
Suroviny: maso vepřové, vejce, cukr, omáčka sojová, maggi, omáčka worcesterová, solamyl, vegeta, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, pórek, květák, kedlubna, zelí hlávkové, pepř, sůl
Čína, jak jí dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Dr
16 názorů