Čína, jak jí dělám já
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou paprikou, zelím, pórkem, kedlubnou, květákem, cibulí a česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,80 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 22,06 g |
Sacharidy | 41,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžete orestovat i jinou zeleninu podle své chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 14:12
Recept mi posloužil jako inspirace, trošku jsem improvizovala podle dostupné zeleniny a s hranolkami fajn oběd. Jen se mi ta škrobová marináda tentokrát docela chytala na pánev. Takže místo přidání zeleniny k masu jsem maso přidala do pánve k zelenině a bylo po problému
15. 7. 2013 13:15
planeta: Ivanko, to jsi mě potěšila, díky
15. 7. 2013 12:57
u nás oblíbená
10. 2. 2012 15:58
Gabri: Gabri, děkuji vám za pochvalu, která mě opravdu hodně potěšila
10. 2. 2012 15:44
Dělám ji podobně-ingredience dávám ty samé, akorát jsem vždy s masem nakládal rovnou i tu zeleninu, ale takhle se mi to zda rozmanitější a nedojde ke smychání všech chutí do sebe. Děkuji a chválím Gabri
13. 9. 2010 11:43
super
23. 1. 2010 13:12
vidím,že jsou tady samé ženy tak se přidám,maso je na zítra v lednici naložené tak uvidíme co řekne babička
4. 11. 2009 12:17
Tak jdu na ní, přišla chuť a dneska tam dám i hlívu ústřičnou
3. 8. 2009 12:14
Recept jsem vyzkoušela, čína byla výborná, přidala jsem houbu Jidášovo ucho a nemělo to chybu. dávám bodík
8. 7. 2009 16:30
Teda Mílo, to jsi mě velmi, ale velmi potěšil(a) a mám z toho ohromnou radost, že chutnaloDíky
8. 7. 2009 12:42
Nej recept na čínu - bravo
19. 3. 2009 21:04
Ivčo, díky za pochvalu i bodík a zároveň se omlouvám, že píšu až dnes-nějak mi tvůj komentář utekl. O výkendu napíšu!
17. 3. 2009 14:24
Bibi,marinádu robím rovnako,len bez vajca.Zeleninu používam akúkolvek,akú mám práve doma,alebo v záhradke ale včera som prvý krát kúpila mrazenú zeleninu "Čína" a skúsila to s ňou a bolo to výborné a hotové za 10 minút.Máš bod
7. 3. 2009 18:06
Já dělám čínu podobně,zeleninu můžu v každé podobě,ale musí být s masem.Kdybych ji jedla bez masa dopadla bych jako Janka
7. 3. 2009 17:57
Jani, to je na každým jak to udělá, já mám kamarádku a ta to dělá jako ty a přitom má zeleninu ráda, ale na číně jí nechutná. Já sice nechápu, ale proti gustu.....a ty, když si jí přejedená, až ti leze krkem, to se vůůůbec nedivím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 4 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 26 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 33 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 5 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 7 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet zelí jako v restauraci. Obdobně zpracujete i kapustu
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: čína čína z vepřového masa se zeleninou recept na čínu čína z vepřového masa čína recept veprova cina jak udělat čínu výborná čína vepřová čína recept vepřové maso na čínu recept vyborna cina recepty na čínu recept na vybornou čínu jak na cinu recept na čínu z vepřového masa jak uvarit cinu vepřové maso čína připrava činy čína z vepřoveho čína z vepřového masa recept
Suroviny: maso vepřové, vejce, cukr, omáčka sojová, maggi, omáčka worcesterová, solamyl, vegeta, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, pórek, květák, kedlubna, zelí hlávkové, pepř, sůl
Čína, jak jí dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Dr
16 názorů