Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Zelí je jedna z klasických surovin staročeské kuchyně a zelná polévka patří k našim tradičním receptům. Uvařte si ji, jak se patří - a to s kusem dobré klobásy!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 49,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory se musí uvařit jako první, protože po vložení zelí už by nezměkly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2021 13:06
7. 5. 2020 22:28
Dekuji moc !!!!! :yes:
26. 11. 2016 16:54
A bez pridania múky ako vo väčšine receptov!
18. 1. 2014 15:40
18. 1. 2014 15:36
Uvařím brambory (nešetřit), přidám kysané zelí (cca 1kg pytlík) a koření (celý pepř)a nakonec pak gulášovku(cca 3 pytlíky) a 3-4 paprikové klobásy (nevařit dlouho,jinak se vyvaří), popř. trochu Klasiku.
Protože ji rodina miluje, vyjde mi z toho 5litrový hrnec.
Dá se jít kdykoliv a neškodí v jakémkoliv množství.
27. 9. 2013 18:04
27. 9. 2013 11:18
26. 9. 2013 22:14
26. 9. 2013 21:43
26. 9. 2013 19:58
26. 9. 2013 19:41
26. 9. 2013 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 3 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 1 hodinou
Kuře à la kachna na zelí
zutro uvařila před 2 hodinami
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 4 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 4 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 5 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 6 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Další recepty
Tématické fráze: zelnice s klobásou zelňačka červená zelňačka s klobásou zelňačka s klobásou zelnacka recept červená zelnice s klobásou zelnačka polévka s klobásou videorecept zelnačka polévka s klobásou recept zelnačka polévka zelnačka top recepty zelňačka zelňačka polévka recept na zelňačku zelňačka z jednoho hrnce zelnačka s klobásou bez smetany a mouky recepty zelnačka červená zelnačka zelnačka s klobasou recept krémová zelňačka recept zelňačka s klobásou
Suroviny: klobása pikantní, cibule, brambory, zelí kysané, rajče, chilli paprika čerstvá, kmín celý, paprika sušená sladká, sůl, bobkový list, pepř celý, sádlo, vývar masový, smetana zakysaná
Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZLp
12 názorů