Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2014 12:39
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
15. 8. 2014 10:15
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
13. 8. 2014 16:21
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 8. 2014 13:26
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 8. 2014 09:56
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 8. 2014 09:06
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 8. 2014 09:01
13. 8. 2014 08:30
"AQUA PROFI PIGMENT a AGUA PREMIUM PIGMENT se používá pro produkci pstruha s červeným masem a pro generační ryby. Použitá vysoce efektivní barviva Astaxanthin a Canthaxanthin vykazují mimo svého primárního efektu zbarvení masa také pozitivní efekt (srovnatelný s účinkem některých vitamínů) na plodnost a imunitu."
13. 8. 2014 07:47
12. 8. 2014 21:19
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 5 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 7 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 12 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 54 minutami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 1 hodinou
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 2 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 3 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 5 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 5 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 5 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na citrónovo-česnekovém másle marianování pstruha bylinkove marinady na ryby marináda na grilování pstruha pstruh s červeným masem narináda na psruhy grilování pstruha marynada na pstruhy jak se dela marinada na pstruhy marináda na grilované pstruhy pstruh na másle a bylinkách peceny pszruh marináda na grilování na pstruha marinování pstruha marináda na pstrunha marináda na mstruha grilovaný pstruh recept marináda peceny patruh marinada pstruh lososovitý marinada marinada na pszruha
Suroviny: filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, česnek, rozmarýn, pepř bílý, sůl, olej olivový, máslo
Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVjE
10 názorů