Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 968 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,39 g |
Tuky | 213,94 g |
Vláknina | 37,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,12 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2012 09:35
26. 6. 2012 17:53
26. 6. 2012 11:36
12. 12. 2011 14:46
12. 12. 2011 11:47
11. 12. 2011 22:35
11. 12. 2011 22:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 22 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: marináda na pstruha naložený pstruh bylinky na pstruha marináda na pstruhy pstruh se zeleninou pečený pstruh se zeleninou pstruh marináda pstruh na bilinkach recept napstruha pstruh s lilkem pstruh naložený nalozeny pstruh na gril pstruh na grilu se zeleninou pstruh pečená na zelenině marinovany pstruh na grilu pstruh v marinádě marinada pstruh marinady na pstruhy marynovaný pstruh pečená pstruh
Suroviny: pstruh, mouka hladká, olej olivový, kopr, bazalka čerstvá, petrželka, citron, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev, cuketa, lilek, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, rajče cherry, olej olivový, koření oregáno, sůl
Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xk3
7 názorů