Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami

Nekomplikovaně opečené filety ze pstruha, plné přírodní chuti. Můžete použít i celého pstruha, ale filetování ryb se naučte, využijete pak tuto dovednost častěji. Pstruh s citronem a bylinkami bude chutnat s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

22. 9. 2012 11:17

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 467 kJ / 829 kcal
Bílkoviny91,26 g
Tuky45,72 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy10,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

pazderka83

7. 4. 2021 19:06

Použila jsem pstruha a candáta. Moc jsme si všichni pochutnali. V jednoduchosti je krása :yes:

iluška

24. 7. 2016 11:37

No, nevím, zrovna dnes ho budu mít k obědu, ale určitě naposledy.... už žádné ryby ze Skandinávie. Pozorně a v šoku jsem shlédla asi hodinový dokument kolující po internetu, Dnes to sním, přece to nevyhodím, ale do budoucna krmit se dobrovolně jedem už nebudu! !!!!!!!!

Liba

12. 9. 2015 10:04

Dala jsem rozmarýn, petrželku, libeček a bazalku.. kopr nemám. Tak snad to bude jedlé :-)

hosta

13. 1. 2015 00:17

Moc krásné:yes:, klasika nezklame. Připomínám, že tuhle rybku mívají pravidelně chlazenou v Lidlu;-)

Jan

12. 1. 2015 23:30

tejaja: Ano nepíše, ale kdokoliv to doteď nevěděl, tak bude poučen.

tejaja

12. 1. 2015 20:09

Jan: Ale autorka nikde nepíše, že použijeme olivový olej extra virgin, alebo áno? :-8

Jan

12. 1. 2015 19:49

Jen bych měl výhradu k tomu rozpálíme teflonovou pánev s olivovým olejem. Olivový olej ano, ale ne extra panenský (EXTRA VIRGIN) ten zahřátím ztrácí své zdroje živin a vitamínů, které se lisováním oliv za studena získávají... :)

gurmán

28. 10. 2014 16:46

Jena z nejchutnějších ryb, kterou jsem kdy jedl na grilu.:-p

suslajda

22. 9. 2012 14:57

:-p:-p:yes::yes:

nofrona

22. 9. 2012 14:45

:-p:yes:

BILKOVAI

22. 9. 2012 12:46

Tak to musí být delikatesa. Rybičky mám ráda a pstruh lososovitý je pro mne novinka:-O

varilamyskakasicku

22. 9. 2012 12:22

:-p;-):-K:yes:

jarka skrobakova

22. 9. 2012 11:54

super:-p:yes::yes::-))

chocolate

22. 9. 2012 11:47

pipre:Jani, ten kopr je dobrý především na lososovité ryby, pokud bys měla běžného pstruha, tak je možná vhodnější petrželka nebo estragon.

pipre

22. 9. 2012 11:46

Takhle upraveného pstruha mám ráda i já. Ten kopr vyzkouším.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na pstruha lososovitého pstruh lososovitý pečený pstruh na másle pstruh lososovity filety recept připrava pstruha lososoviteho recept na lososovitého pstruha lososový pstruh pečený recept pstruh s bylinkami recept na pstruha pstruh na másle na pánvi pstruh losovity pstruh dúhový recept pstruh filety na másle filety ze pstruha na másle pstruh na másle filety pstruh losovitý recept filet z pstruha na másle filet ze pstruha na masle recepty na pstruha lososovitého pstruh lososovitý filet recept

Suroviny: pstruh, citron, bylinky, olej olivový, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gMnG