Škvarkové raženky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 992 kJ / 2 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,36 g |
Tuky | 78,65 g |
Vláknina | 21,72 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 348,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz
Raženky jsou měkounké (i druhý den po upečení), lehce voňavé po kmínu a česneku a při jídle nám sem tam mezi zuby křupne kus vypečeného škvarečku.
Každý z nás asi doma raznici na pečivo nemá....i přesto můžete recept vyzkoušet a z těsta udělat třeba bulky, točenky, uzlíky nebo jiné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2015 21:19
27. 4. 2015 10:02
srettka: sretti, manžela je třeba hýčkat co chvíli (ne-li pořád)
27. 4. 2015 08:35
26. 4. 2015 22:33
26. 4. 2015 21:20
26. 4. 2015 19:07
26. 4. 2015 18:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 19 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 34 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Pečeme s Ivou: Jak na křupavé tmavé kaiserky? Díky jednomu triku budou naprosto dokonalé!
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: skvarkove bulky škvarky recept škvarkove šneky skvarkove uzliky škvarkové bulky recept co se škvarkama šrvarkové bulky bulky se škvarkama recepty šrvarkové placky recept na škvarkove bulky škvarkový bulky bulky ze skarkama škvarkové tyčky recept na škvarkové šneky recepty ze škvarků jak stocit pagacek škvarkový šnek bulka se škvarkama recept bulky se škvarkama bulky se škvarky recept
Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, vločky ovesné, škvarky, česnek sušený, mouka celozrnná žitná, mouka hladká, droždí
Škvarkové raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2PG
7 názorů