Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z knihy Receptury teplých pokrmů
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 10:45
28. 1. 2024 19:01
26. 5. 2022 14:03
26. 5. 2022 13:44
11. 11. 2020 06:41
10. 11. 2020 22:07
no toto:omg: v tuhle hodinu:omg: prosila bych do polévkové mísy, k tomu půl řádku vařených brambor, lžíci...mám taky vzdáleně kořeny v tom kraji...já z té představy neusnu...mňam...
10. 11. 2020 21:42
10. 11. 2020 20:03
10. 11. 2020 18:07
15. 6. 2015 11:42
15. 6. 2015 11:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 11 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 14 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 19 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Tynaja uvařila před 36 minutami
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 7 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 8 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 9 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 9 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 10 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 11 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 12 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 12 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak uvařit dobré kysané zelí jak upravit kysané zelí jak upravit kysané zelí kysané zelí pokrmy z kysaného zelí pokrmy z kysaného zelí recepty slezské kyselé zelí kysané zelí recepty teplé kysané zelí slezke zeli jak upravit kysané zelí recepty recept na kysané zelí bez mouky pokrmy ze zelí pokrmy se zelím jak spravne uvařit zeli jsk upravit kysaní zelí jak správně uvařit kysané zelí kysané zelí teplé prave moravske zeli nálev na kysané zelí
Suroviny: zelí kysané, bůček uzený, kmín celý, cibule, mouka hladká, brambory, sůl, ocet, sádlo
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
11 názorů