Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papriky s kysaným zelím ve sladkokyselém nálevu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2013 16:23

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravené papričky se u nás konzumují většinou během vánočních svátků, když je všude kolem spoustu sladkostí:-)

Hodí se i jako příloha k různě upravenému masu.

Přidávám odkaz na papriky, které používám já : http://www.semo.cz/homegardencz/index.php?druhid=2...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

21. 7. 2015 20:52

janzerzán:Děkuji za komentář:-):-K

janzerzán

18. 7. 2015 12:54

měli jsme to,a právě je jdeme dělat,jsou s feferonkou vynikající,doporučuji všem

Anna Kocikova

26. 6. 2014 17:09

Podařilo se mi před domácími konzumenty pár sklenic velice dobře schovat:yes:Místo neprozradím,nevím,kdo to všechno čte a novou várku budu zavařovat až za 4měsíce:-D:-D
Tyhle jsou báječně uležené:-p:-)

Ivana Ch

5. 10. 2013 19:55

Musím napsat že papriky plněné kysaným zelím nejsou z mé hlavy,jednou jsem přišla za taťkou do práce,byl tam jeho kamarád a z ničeho nic mě strčil do ruky nějakou přílohu z časopisu kde bylo dost báječných receptů, povídal že té jeho by to bylo k ničemu a o mě ví že s toho určitě něco udělám. Ještě dodal že jeho paní, on řekl bábě, by to bylo k ničemu a stejně že by to vyhodila. Co to bylo za časopis nevím.

Anna Kocikova

5. 10. 2013 19:39

magdalenka:Magduško díky moc:-*:-KI všem ostatním:-K:-*

aisha

3. 10. 2013 22:08

To musi byt moc dobre..:yes::yes:, pekny recept na super chutovku..;-)

magdalenka

3. 10. 2013 20:21

S kyslou kapustou nepoznám, Drahu, je to veľmi originálny recept!:yes:

jarka skrobakova

3. 10. 2013 19:52

:yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p

Anna Kocikova

3. 10. 2013 13:26

Ivana Ch:jarda Kadic:Přiznám se,že jsem ještě nakládané papriky s čerstvým zelím nikdy nejedla:-8ale s tím kysaným nám vážně moc chutnají:-)Já do nálevu z 350ml vody dávám 2lžíce octa,3lžíce cukru a špetku soli.Máme rádi trošku sladší a v kombinaci s tím kys.zelím je pak výsledná chuť taková krásně navinulá:-pAle každý máme jiné chutě,tak jsem v rcp záměrně množství neuváděla:-)

Majka8:Maruško i u nás jsou naložené červené kapie v oblibě:-p:yes:Také bych si pár skleniček chtěla udělat,pokud se mi podaří sehnat ještě nějaké sklo.Všechny mi došly a na kečup jsem musela přelít do petky mrkvovou šťávu,abych ho měla do čeho nalít:-))

AniCiz::-K

Všem moc děkuji;-):-K

hanes24

3. 10. 2013 08:09

:yes:Tož to je teda dobrota a plná vitamínů:-)):yes::yes:

Ivana Ch

3. 10. 2013 05:22

Papriky plněné kysaným zelím dělám, chutnají nám víc než jenom hlavkovým zelím čerstvým.:-p:-p:-p:yes::-K

Majka8

3. 10. 2013 01:07

Právě jsem dala do Topek naložené papriky kapie,tam je uvedeno kolik surovin dát do nálevu,pokuď by si někdo nevěděl rady:-D nálev je výborný a tak budu ještě zavářovat se zelím,nikdy jsem to nejedla a při pohledu na tyto fotky:yes:,fakt slintám do klávesnice.

jarda Kadic

2. 10. 2013 21:42

Zelené papriky plnila v Michalovcích matka mé přítelkyně taky hlávkovým zelím nakyselo a když pak byly už k jídlu,tak mě vždy tekla šťáva po bradě,jak to bylo dobré:-p

AniCiz

2. 10. 2013 19:28

:yes:paprika Hamík ,velice dobrá,a když ji ještě tak krásně zpracuješ,není co dodat:-*:-K:-K:-K

Anna Kocikova

2. 10. 2013 17:00

Ahááá,tak proto jsem to tady v receptech při hledání nenašla:-O:-8Já mám každý rok od známého tady tyto malinké a hodně sladké papričky.Tak je vždy nacpu našim domácím kysaným zelím,které mám od loňského roku natlačené z hrnce do sklenek:-)Ta výsledná chuť je pak krásně navinulá a pikantní:-p
S tím čerstvým hlávkovým to budu muset také vyzkoušet;-)Jen ty papriky už budou z obchodu a velké:-))
Díky za přečtení receptu a komentáře:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: papriky plněné kysaným zelím nakládané papriky se zelím naložené papriky se zelím nakládané papriky plněné kysaným zelím plnené papriky kysaným zelím paprika plněná kyselým zelím papriky plněné kyselým zelím naložené papriky plněné zelím nakládané papriky plněné kyselým zelím kysane zeli v paprice nakladana paprika se zelim kapie se zelím kapie se zelím kapie plněné zelím nalozene papriky kapie ve sladkokyselem nalevu papriky plněné zelim paprika plněná kysaným zelím papriky se zelim nalev na papryky

Suroviny: paprika čerstvá červená, zelí kysané, bobkový list, voda, ocet, sůl, cukr, olej

TopRecepty.cz

Papriky s kysaným zelím ve sladkokyselém nálevu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/om1z