Znojemské okurky bez vaření láku a navíc DIA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podrobný fotonávod jak na to krok za krokem najdete ZDE:
http://www.hobbymanie.tv/clanek/nakladame-znojemsk...
Nejnovější recepty z naší dílny najdete ZDE:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2016 22:43
tyto okurky dělám několik let a mohu říci ,že opravdu každému chutnají, dá se přidat i koriandr...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 21 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 54 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: lák na znojemské okurky lak na okurky bez vaření nalev na okurky dia dia okurky znojemské okurky bez vaření nálevu lak na okurky dia okurky recept studený nálev na okurky dia nálev na okurky jak nakládat okurky nálev na dia okurky lák na okurky dia recept na dia okurky nalev na znojemske okurky bez vareni dia lák na okurky okurkovy nalev na 1 sklenici okurky bez vareneho nalevu okurky bez vareni laku nálev na okurky bez vaření nakladane dia okurky
Suroviny: mrkev, cibule, kopr, list vinný, semínka hořčičná, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, sladidlo umělé, ocet, křen, feferonka
Znojemské okurky bez vaření láku a navíc DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KRJJ
1 názor