Kadlíkova jehněčí kýta
Suroviny
Porce: cca 4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 577 kJ / 3 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 507,50 g |
Tuky | 135,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2020 17:29
Hledala jsem jiný Kadlíkův recept a uvědomila jsem si, že už sem 4 roky nic nepřidal...škoda...veliká.... on a někteří další jsou úžasným osvěžením TOPek....
22. 12. 2016 16:33
Jahňacinu milujem. S tou hmotnosťou súhlasím s casinom, už niekoľko rokov kupujeme celé jahňa, ale stehno bez kosti ešte v takej nebolo. Ale to je jedno, podstatný je recept.
22. 12. 2016 15:58
Kadlik:
Díky, to beru
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo
Díky, to beru
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo
22. 12. 2016 15:37
casino: jako správný hamoun jsem vzal největší nabízený kus, proto ta váha. Ano, asi to nebylo mléčné jehňátko, ale spíš pořádný výrostek. A taky přiznám, že to špikování mě napadlo až v okamžiku, kdy jsem tu kýtu hodil na sádlo. Takže jsem vlastně jednal velice kontraproduktivně. Nejdřív orestoval, aby se maso zatáhlo, a pak do něj píchal. Rozmýšlel jsem se, ale nakonec to udělal, kvůli mozaice. Byl to můj první pokus s jehněčím, příště budu chytřejší!
22. 12. 2016 15:29
"jehněčí kýta bez kosti/cca 2,5 kila/"
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso Proč se tak činí?
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso Proč se tak činí?
22. 12. 2016 15:28
Vypada to tak pekne ,ze bych neodolala
22. 12. 2016 14:33
U nás v rodině jehněčí nemusíme ,ale receptík se hodí na jakekoliv masíko.Bodík je poslán.
22. 12. 2016 14:23
Úžasné. A dnes jsem koupila jehněčí kýtu....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 6 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: jehněči kyta jehněčí kýta recept jehněčí kýta recepty ovčí kýta naloženi jehněči kyty jak nalozit jehneci kytu jak připravit jehněčí kýtu recept na jehněčí kýtu ovčí kýta recept jehněčí kýta naložení ovčí kýta recepty recept na ovčí kýta recept jehnečí připrava jak nalozit ovci kytu příprava jehněčí kýty kýta z ovce uzene jehneci recept ovčí kýta jehneci nalozeni kořenová zelenina jehněčí kýta s kostí
Suroviny: kýta jehněčí, slanina uzená, česnek, cibule, mrkev, petržel, celer, sádlo, máslo, olej, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, rozmarýn
Kadlíkova jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6Eg
8 názorů