Trojbarevný cop
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Před šesti léty jsme měli firemní akci na Hukvaldech v restauraci U námořníka a tam jsem si dal Petrův cop a právě tímto receptem jsem se inspiroval.
Recept bych zveřejnil dřív, jenže až nyní se mi "sešly" všechny tři druhy masa.
A byl jsem rád, že jsem cop mohl připravit Lubíkovi z Lucemburska, protože je hodně steakový.
V tomto roce určitě poslední recept a tak bych chtěl všem popřát, aby ten příští rok byl ještě lepší a přinesl vám hodně kreativních receptů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2013 14:03
Jendo, to je síla!
21. 11. 2010 15:10
bod letí plus
31. 12. 2009 17:37
Tak to je veeeliká krása... Jendo, také jsem takový copánek jedla v jedné restauraci a od té doby na něj vzpomínám... a zapomínám ho připravit doma. Takže teď ukládám a snad na něj už nezapomenu... +
31. 12. 2009 17:22
teda,to musela být dobrota
31. 12. 2009 16:22
Honzíku ty jsi ale hračička, dál nemám co dodat, originalita mi bere dech
31. 12. 2009 14:47
Mám pocit, že to menu vypadá výborně nejen ve skutečnosti, ale ještě více vynikne v detailu na fotografiích. Hlavně ty brambůrky... Nebo je to tím, že když ho tu v reálné podobě nemáme, o to více si ho prohlížíme? Obojí zpracování, jak kulinářské, tak fotografické si zaslouží bodové ohodnocení
31. 12. 2009 11:25
Co dodat - to je prostě Jenda - jednička
31. 12. 2009 01:12
Jendo, tak to je nejen parádní recept, ale i parádní umělecké dílo, které lahodí i oku+6.
30. 12. 2009 23:00
Jendo ovšem toto.....balada dílo, mňamjak je tam masíčko a hlíva, tak se neznáma fotka překrásná. Jsi machr-klobouk dolů chlapeDávám ti boda už bez řečí
30. 12. 2009 22:51
Jendo, v kuchyni dnes u teba bol ozajstný koncert...Ja umelcovi vzdávam hold, stravníkom závidím. +
30. 12. 2009 22:39
moc krásné
30. 12. 2009 22:33
Ten výtvor je úžasný a jak musí být výborný,sliny se mi sbíhají, určitě zkusím.Bodík letí předem a dávám do oblíbených!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 26 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 29 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 30 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: cop cibulový cop cop z cibule druhy copů jak udělat cop recepty z hlívy ústřičné česnekový cop návod top cop kuřecí cop recept na zpracování česneku recepty cop cibulovy cop navod návod na česnekový cop masovy cop cop z česneku cop recept cop z česneku návod cop cibule trojbarevný cop kuřecí prsa po lucembursku
Suroviny: svíčková hovězí, panenka vepřová, prsa kuřecí, hlíva ústřičná, slanina uzená, slanina anglická, cibule, česnek, kmín drcený, koření steakové pepřové, olej olivový, sůl, olej
Trojbarevný cop
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k805
12 názorů