Dušená kližka s uzeným žebírkem
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jako přílohu jsem volil (teď již můžu říct skvělé) bramborové knedlíky od Mirči75 http://www.toprecepty.cz/recept/7754-dobre-brambor... a dušenou kapustu.
Ještě pár slov ke špikování. Při zakoupení slaniny si ji nechám nakrájet na centimetrové plátky. Ty pak nakrájím na hranoly z jedné strany zkosené. Zabalím je postupně do mikrotenového úřezu (viz foto), vložím na 15 minut do mražáku a pak postupně odbaluji a špikuji. Tuto metodu používám spoustu let a špikovací jehlu nepostrádám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2012 10:03
10. 1. 2010 17:04
10. 1. 2010 15:41
A fotky opět výstavní
10. 1. 2010 11:57
10. 1. 2010 11:36
10. 1. 2010 01:12
10. 1. 2010 00:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 21 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
Skrabi uvařila před 48 minutami
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Jablečno - makový dezert
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Olgaskvorova uvařil před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Miloslava11 uvařila před 3 hodinami
Olejový korpus na dort
bystrouska uvařila před 4 hodinami
Škvarkové rohlíčky retro
Ivana Morawiecova uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kližka recepty hovězí kližka prosřeno kde je hovězí kližka špikování masa dušená hovězí kližka hovězí žebírka hovězí kližka na česneku hovězí kližka - recepty hovězí žebírko prosřeno.cz špikování kde jekliška co je hovězí kližka dušené houby v tlakáči špikování hovězího masa maso kližka kapusta s kližkou kližka cena co uvařit z hovězí kližky
Suroviny: kližka hovězí, žebra, slanina uzená, sádlo husí, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, bujón hovězí
Dušená kližka s uzeným žebírkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jyno
7 názorů