Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 135,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2009 09:00
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
Moje poznámka
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
Nejnovější recepty
Králík s houbami a čočkou
Přidáno před 1 hodinou
Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová kotleta se žampiony a sýrem, květáková rýže (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z kotrče na způsob dršťkové
Přidáno před 9 hodinami
Pelmeně plněné masem se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené ryzce s dýní
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Pět znamení horoskopu, která připraví delikatesy z dýní: Býk nachystá perfektní dýňový kuskus, Lev zase skvostný koláč
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Petule123 před 53 minutami
Mexický guláš podle renecka
Coffee.j před 2 hodinami
Jablečné hrk-hrk řezy
Panova před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Ljenka před 4 hodinami
Květákové placky
NEVIMJosef před 5 hodinami
Zelňačka z uzeného vývaru a masa
HONOR před 5 hodinami
Pečená dýně
Dannulka před 7 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Petaja před 7 hodinami
Cottage pomazánka s bazalkou
Lenka1980 před 8 hodinami
Falešný španělský ptáček
Katka1234 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapr po burgunsku,
jak dlouho vařit vepřové srdce,
hovězí po burgunsku,
vepřové po burgundsku,
jak dlouho vařit srdce,
hovězí srdce po burgundsku,
jak uvařit vepřove srdce,
vaříme srdce,
jak dlouho se vaří vepřové srdce,
vepřové srdce,
jak dlouho vařit hovězí srdce,
vaříme srdce na slanině,
hovězí po burgundsku,
srdce na slanině,
hovězí srdce na slanině,
jak dlouho vařit vnitřnosti,
burgunsky gulas,
vařime z vnitřnosti,
vaříme vepřové srdce,
guláš po burgunsku
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
masox,
slanina uzená,
sádlo,
víno červené,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
koření hřebíček,
tymián,
ořech muškátový,
mouka hrubá,
sůl,
pepř
Komentáře (5)