Špikované srdce po burgundsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 135,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Již jsme dělali i z hovězího srdce. Podáváme, jak kdo má rád s houskovým knedlíkem, bramborem. My máme jako přílohu rýži.
Dá se i s těstovinami. Já jím srdce (je žravé) z hlubokého talíře a vidličkou vždy kus srdce napíchnu a ukusuju, nebo si srdce nejdřív nakrájím, abych se nezdržoval Hi Hi. Ach ta etiketa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2009 11:38


13. 4. 2009 09:59




13. 4. 2009 09:18


13. 4. 2009 09:15







13. 4. 2009 09:14


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Jablečné poháry
Přidáno před 3 hodinami

Hořčicové máslo na chlebíčky
Přidáno před 10 hodinami

Mušličky plněné džemem a šlehačkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami

Jednohubky se sýrem a fíky
Přidáno před 15 hodinami

Jablečné řezy s čokoládou a švestkami
Přidáno 29. 9. 2023 19:12

Krémová kedlubnová polévka se sýrem
Přidáno 29. 9. 2023 17:52
Právě bylo uvařeno:

Fofr bublanina
uvařil/a Beruna
před 2 hodinami

Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem - Cordon Bleu
uvařil/a Merylas
před 2 hodinami

Šunkové lívanečky
uvařil/a Jan Nemec
před 5 hodinami

Zasmažená pórková polévka
uvařil/a Maggie7
před 5 hodinami

Čokoládovo-banánové muffiny
uvařil/a Zu.bart
před 6 hodinami

Kuřecí vývar
uvařil/a Theodor
před 7 hodinami

Jablková nutela
uvařil/a Leiinka
před 7 hodinami

Perníkové řezy
uvařil/a Panova
před 8 hodinami

Bramborovo - cibulový salát
uvařil/a Nomad
před 8 hodinami

Drobenkový koláč
uvařil/a Martasss
před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kapr po burgunsku jak dlouho vařit vepřové srdce hovězí po burgunsku vepřové po burgundsku jak dlouho vařit srdce hovězí srdce po burgundsku jak uvařit vepřove srdce vaříme srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce vepřové srdce jak dlouho vařit hovězí srdce vaříme srdce na slanině hovězí po burgundsku srdce na slanině hovězí srdce na slanině jak dlouho vařit vnitřnosti burgunsky gulas vařime z vnitřnosti vaříme vepřové srdce guláš po burgunsku
Suroviny: srdce vepřové, cibule, masox, slanina uzená, sádlo, víno červené, koření nové koření, sůl, pepř, koření hřebíček, tymián, ořech muškátový, mouka hrubá, sůl, pepř
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
5 názorů