Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikované srdce po burgundsku

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2009 09:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 207 kJ / 1 483 kcal
Bílkoviny9,20 g
Tuky135,37 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,00 g
Sacharidy29,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Již jsme dělali i z hovězího srdce. Podáváme, jak kdo má rád s houskovým knedlíkem, bramborem. My máme jako přílohu rýži.

Dá se i s těstovinami. Já jím srdce (je žravé) z hlubokého talíře a vidličkou vždy kus srdce napíchnu a ukusuju, nebo si srdce nejdřív nakrájím, abych se nezdržoval Hi Hi. Ach ta etiketa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

13. 4. 2009 11:38

Já osobně mám vnitřnosti moc ráda, jen škoda, že rodinka ne. Ale nevadí, stejně si to udělám a možná podle tohoto receptu tomu přijde na chuť i manžel :-) Dávám bodík!:yes:

Jikotka Jikotka

13. 4. 2009 09:59

Jo,to vypadá dobře,dlouho jsem srdce nedělala,ale stane se co nejdřív :-p:-p,dávám bodík:yes::yes:

Iljusa Iljusa

13. 4. 2009 09:18

Srdíčko milujeme v jakékoliv podobě (již jsem to tu jednou psala):yes::-p + bodík

Jenda1 Jenda1

13. 4. 2009 09:15

Vašku, tak to je opravdu žravé,;-) taková jídla miluju.;-) Není to tak dávno, co jsem vařil hovězí srdce na slanině http://www.toprecepty.cz/recept/4430-hovezi-srdce-.... V každém případě posílám bodík!:-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2009 09:14

Vašíku, to bych si hned dala, kolikrát člověk neví, co se srdcem a já mám vnitřnosti moc ráda. Určitě ten receptík využiju!!:yes: Plusík letí z Orlové!;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr po burgunsku jak dlouho vařit vepřové srdce hovězí po burgunsku vepřové po burgundsku jak dlouho vařit srdce hovězí srdce po burgundsku jak uvařit vepřove srdce vaříme srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce vepřové srdce jak dlouho vařit hovězí srdce vaříme srdce na slanině hovězí po burgundsku srdce na slanině hovězí srdce na slanině jak dlouho vařit vnitřnosti burgunsky gulas vařime z vnitřnosti vaříme vepřové srdce guláš po burgunsku

Suroviny: srdce vepřové, cibule, masox, slanina uzená, sádlo, víno červené, koření nové koření, sůl, pepř, koření hřebíček, tymián, ořech muškátový, mouka hrubá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Špikované srdce po burgundsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO6M