Uzené maso jako lahůdka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,93 g |
Tuky | 1,85 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někde jsem kdysi četla, že uzené s hřebíčkem je moc dobré, tak jsem to vyzkoušela a ostatní jsem dělala podle sebe.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2018 20:17
20. 5. 2018 10:25
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....
20. 5. 2018 09:41
17. 5. 2018 21:20
17. 2. 2017 18:29
8. 2. 2017 16:25
15. 11. 2015 16:33
14. 11. 2015 19:54
5. 11. 2012 15:12
4. 11. 2012 22:50
3. 2. 2011 01:55
2. 2. 2011 21:37
2. 2. 2011 15:49
2. 2. 2011 09:52
1. 2. 2011 12:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 25 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 27 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 38 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 40 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
Další recepty
Tématické fráze: uzeni masa a lak na maso lák na uzené maso lak na maso lak na uzene nejlepší rybí lak na uzení lak na uzení masa lák na uzení lak na maso na uzení uzené maso recepty obalované uzené příprava uzeného masa příprava laku na maso recepty z uzeného masa obalované uzené maso priprava laku na uzeni uzené maso recept uzené maso uzené maso příprava lák na uzené recept napichani masa na uzeni
Suroviny: maso uzené, cibule, česnek, ocet, cukr, pivo světlé, koření hřebíček, solamyl, voda
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
25 názorů