Roládky z pangase s uzenou rybou

Eliza Kuchařka: Eliza

Ryby 12 názorů

Suroviny

4 filety z pangasia
1 cibule
100 g uzené ryby (losos, matesy a la losos ap.)
sůl
citrón
máslo
petrželka nebo kopr
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety rozkrojíme podélně napůl, zakapeme citrónovou šťávou a lehce osolíme (nejlépe jen z jedné strany - uzená ryba je velmi slaná).

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno (vhodné je použít mixér a vytvořit jakousi hrubou "pastu") a potřeme s ní plátky masa.

  3. Uzenou rybu rozdělíme na osm dílů, poklademe na pangase, posypeme zelenou bylinkou a vytvoříme roládky, které zpevníme pomocí párátek.

  4. Roládky umístíme nastojato do máslem vymazané zapékací misky, obložíme kousky citrónu, poklademe plátečky másla a pečeme v troubě rozpálené na 250°C asi 15 minut.

Poznámka

Zmražené rybí filety je nejlepší nechat rozmrazit na kuchyňské mřížce, pod kterou umístíme tác nebo velký talíř. Maso potom není rozmáčené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Roládky z pangase s uzenou rybou

  • isindy isindy

    proklikala jsem se podobnými pangas-rolkami až k tomuto zapomenutému pokladu, tahle kombinace vypadá taky moc dobře :yes::yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    rybka vypadá opravdu dobře :yes: a hlavně oceňuji originalitu a jednoduchost :-))

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Hani, díky...:-8
    Doufám, že každý, kdo vyzkouší, bude spokojený a pochutná si. :-)

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    a fotky taky, to je jak když listuju v kuchařce ....:-)

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Eli, ty máš vždycky tak suprový recepty...:yes: zasloužíš si bodík:-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Elizo, to se vůbec neomlouvej - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí !:-D:-D:-)) Je fakt, že chutě máme asi hodně podobné:-p

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Děvčata, děkuji za body i pochvalu...:-) Maris, omlouvám se...:-)) Zdá se, že máme podobné chutě a podobné kuchařské nápady (když už nejsme ty "domluvené kamarádky" - jak tu někdo psal :-D:-D ).
    P.S. Pangas je výborný, ale na "přírodní způsob" se nám už trochu přejedl. Takže vymýšlím variace :-). Mám jich v zásobě poměrně dost, ale když chci přidávat recepty s fotkami, musím počkat, až na ně reálně dojde...;-)

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Jani, pangas je ryba z Vietnamu, není z moře, , proto asi není "rybová", ale je pohodlná na vaření, bez kostí atd. Já ji používám na vaření pro mamku, ale rolky nedělám, jen tak zprudka opeču a přidám zeleninu, ale recept je moc krásný a inspirující :-!:yes::-D Plusík jde také :-*

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Eli a máš plusík, moc, moc efektní, hned bych si dala. Někdo říká, že pangas nemá chuť ryby, nicméně, mi strašně moc chutná a dobře se s ním pracuje;-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, to já se taky musím každý den smát, když zjistím, že jsem chtěla vařit něco bez fota a ejhle!:-O fotka přibyla!:-)):-D

    Odpovědět

  • maris maris

    Samozřejmě je to bodík !:-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Elizo, moc pěkné ! Musím se smát, protože jsi mi " sebrala" recept, já se na roládky chystám už pěkně dlouho, taky z pangase a taky s uzenou rybou:-)):-)). Zkrátka jsi byla rychlejší:yes::-D

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z pangase recept na pangase recepty na pangase uzení ryb recepty na rybu recepty na uzení ryb recept na matesy z ryb recepty s pangase uzení ryb recepty pangas recepty recepty z ryb pangas recept na rybu pangase konzervace uzenych ryb recepty s rybami uzení ryb recept uzené matesy jak uvařit rybu recept z pangase zaváření uzených ryb

Zapomněl/a jsem heslo