Houbovec s uzeným masem

www.toprecepty.cz Kuchař:

Houby 2 názory

32

Suroviny

30 dkg uzeného bůčku nebo uzeného masa z žebírek
5 dkg sušených hub
máslo
4 žemle
6 dkg krupice
asi 3 dcl mléka
3 vejce
5 dkg sádla
sůl
česnek
pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Žemle nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Také sušené houby namočíme do mléka. Mléko slijeme a přidáme ho k houskám. Houby ve slané vodě trochu povaříme, pak rozkrájíme na menší kousky. Přidáme je k namočené housce, pak přidáme česnek, rozkvedlané vejce, na kostičky pokrájené maso, krupici, solíme, opepříme. Směs přendáme do vymaštěného pekáčku a pečeme v troubě. Poklademe kousky másla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Houbovec s uzeným masem

  • janatka janatka

    Byl vynikající jen jsem ho nestihla nafotit,uzené tomu dala úplně jiný šmak!!!:-K

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Prima recept,dávám bodík a přidala jsem fotečky.:yes::-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo