7 oblíbených receptů s Nivou: Sýr se uplatní ve studené i teplé kuchyni
Niva patří do velké rodiny sýrů a v kuchyni najde uplatnění především v pokrmech chuťově výraznějších, určených pro dospělé. Přidáváme ji do salátů a pomazánek, výtečně se hodí do zapékaných pokrmů i do pečiva. Můžeme ji využít do omáček i polévek. Vybrali jsme pro vás recepty, které pravidelně sklízí úspěch.
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Mleté řízky známe pod názvem "holandské". Připravují se z tučnějšího masa, které po namletí smícháme s mlékem, dochutíme a necháme odležet. Pak přidáme ještě strouhaný sýr (obvykle eidam, ale tentokrát nivu) a tvoříme placičky, které obalujeme v trojobalu a smažíme. Řízky jsou výborné s bramborovou kaší.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 6 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Komentáře