7 oblíbených tvarohových pomazánek připravíme velmi rychle. Nejlépe chutnají na čerstvém pečivu, doplněné kapií a cibulkou
Tvarohové pomazánky jsou rychlé a nenáročné na přípravu, navíc se řadí mezi finančně úspornější. Stačí smíchat několik surovin a za chvilku si můžeme pochutnávat. Pomazánky většinou necháváme vychladit, tím se v nich nejlépe prostoupí chutě.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
O tom, že tvaroh je oblíbenou surovinou pro naše kuchařské zpracování, svědčí i velká oblíbenost tvarohových moučníků. Můžeme vyzkoušet třeba hrnkový recept na rychlou tvarohovou buchtu, s jejíž přípravou nám pomůže názorné video:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat domácí tvaroh. Oblíbené recepty nám poradí s jeho přípravou v domácích podmínkách
Nejoblíbenější česnekové pomazánky. Jednohubky s nimi zmizí z talíře jako první
Sterilované kapie jsou atraktivní pro zdobení pokrmů studené i teplé kuchyně. Na jejich zaváření není nic složitého
Komentáře