Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,71 g |
Tuky | 116,35 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Salsiccia je čerstvá italská klobása, která se vyrábí z dobrého hovězího nebo vepřového masa s přimícháním kousků slaniny z hrudí a bůčku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2018 13:39
Je mi ľúto, ale nemáte pravdu.
Existuje viacej druhov čerstvých klobás a majú spoločný názov salsiccia.
Podobne ako klobásy, ktoré sa predávajú na českom trhu. Každá má meno, ale všetky sú klobásy.
8. 5. 2018 18:08
Nektere z techto pak jsou dale upravovany - konzervovany susenim , neco jako prosciutto crudo, nebo se nakladaji do sadla. V jinych oblastech, to je ovsem jen regionalni rarita, je i udi.
8. 5. 2018 17:24
8. 5. 2018 15:59
To znamená, že názov jedla je Vepřová pečeně s klobásou klobása.
21. 11. 2013 11:55
26. 8. 2013 15:21
- přidáno k receptu foto balení klobásek
... nelze nahradit - doporučuji prodejny nabízející italské speciality - třeba prodejny sýru Gran Moravia
http://www.orrero.cz/RenderTable.aspx?TabRef=defau...
26. 8. 2013 10:10
Moc děkuji.
6. 1. 2012 10:27
6. 1. 2012 00:28
30. 12. 2011 20:41
30. 12. 2011 20:37
30. 12. 2011 17:29
30. 12. 2011 15:44
30. 12. 2011 15:36
30. 12. 2011 15:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 15 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: salsiccia klobásky vepřová pečeně italské klobásky italska klobasa italska salsiccia vepřová pečeně recepty vepřové s klobásou italská vepřová klobása vepřová pečeně recept vepřová kýta s klobásou salsiccia příprava klobásky salsiccia recepty z vepřové pečeně italske klobasy speciality z vepřové pečeně kyta s klobasou salssica příprava salsiccia salsiccia čerstvá recept salsicia
Suroviny: kýta vepřová, klobásky salsiccia, cibule, šalvěj čerstvá, slanina libová, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř, olej, mouka, máslo
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
16 názorů