Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky

Podzimní plískanice dokáží zkazit den, ale zlepšit si ho můžete například uzením. Vyudit můžete kde co – od celých kuřat až po poctivé klobásky. A jak na ty nejlepší? Stačí se držet osvědčeného receptu a mít kvalitní suroviny.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min

200 min (200 min příprava, + noční odkapávání vody a 10 i více hodin uzení)

21. 11. 2008 22:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota50 042 kJ / 11 960 kcal
Bílkoviny1 995,73 g
Tuky423,33 g
Vláknina13,67 g
Cholesterol6 500 mg
Sodík125 063 mg
Sůl310,00 g
Sacharidy35,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samozřejmě, postupy se mohou vzájemně lišit, podle kraje, ale určitě někdo uvítá aspoň částečnou pomoc, pokud nemá ponětí, jak se to dělá. Velký dík patří Terezce Jarčuškové za to, že mi dovolila recept uveřejnit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kurkova

10. 3. 2016 14:53

marta :

JanaDorazinova

7. 1. 2012 23:24

elfivila:Díky, ale nevím, kde tady máme myslivecké združení a pokud vůbec. Jsem z Orlové, tady těžko máme něco takového. Možná v Petřvaldě;-)

elfivila

7. 1. 2012 21:43

Jana Remkova:Určitě když se zeptáte ve vašem okolí v mysliveckém sdružení tak Vám nějáký kus prodají. Není to drahé, nesmíte jít do obchodu tam nevědí co si za ni říct. Muflon 40-45Kč a prase taky cca 40 Kč.

JanaDorazinova

7. 1. 2012 18:29

elfivila: no, taky bychom přidali zvěřinu, jen kde ji vzít?;-)

elfivila

7. 1. 2012 17:21

Vypadají nádherně. My ještě přidáváme zvěřinu. Není nad domácí výrobu.:-)

pavelpyc

22. 4. 2011 06:54

marta : já kupuji střívka na tomto e-shopu, mají tam snad vše pro výrobu klobás, mohu doporučit...
http://www.obchod.heroldreznickepotreby.cz/28-prir...

JanaDorazinova

3. 3. 2011 16:16

Dana61 no, to nevím!:-D

Dana61

3. 3. 2011 11:49

tedy přátelé, čím to, že zase slintám :yes::-D

Fantom

2. 3. 2011 16:49

my máme problem co s těma ušákama dělat tak se udělaj klobásy a je po starostech,klobásy jí každej po plnej puse;-) letos snad bude jednoduší co s nima páč přišla liška a 15 si jich odnesla, a ani si nestěžovala že zase králík:-D

JanaDorazinova

2. 3. 2011 16:34

Týý jo!!:-OFantomku, nic mazat nebudu!!! Kdysi se dělaly i z králíků, můj přítel jich po smrti rodičů zabíjel plný králičinec;-). No, dnes by to byly drahé klobásy, ale vím, že jsou skvělé. Díky za foto!!:-) Možná bys mohl přidat postup, celý recept, někomu by se hodily.:-p

Fantom

2. 3. 2011 14:00

máte je krásný:yes: ale jelito je jelito, taky dělam klobásky ale z králíků a přidal jsem ti fotku tak koukni a hned ji smaž;-)

JanaDorazinova

6. 4. 2010 17:24

monikaK už se jdu mrknout na tvůj profil, snad to tam máš podrobně, abych mohla zaslat!:-D:-))

Jenny

6. 4. 2010 16:52

hmm,taky bych si dala řéct...!! :yes::yes:

monikaK

6. 4. 2010 14:25

Tak to tohle vypadá božsky!!!!Jani,piš si adresu........,děkuji:-D:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova

6. 4. 2010 09:20

mneneznas nemysli si, dávám i sama sobě:-(. Ne, že bych neochutnala, ale určitě si nedám třeba na večeři, nebo snídani:-(. A jak bych si dala:-D:-)):-!

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recept na klobasy klobásy recepty klobasy recept recept na domaci madarske klobasy recepty na klobásy recept na domaci klobasy uzení klobás klobasy recept na maďarské klobásy zverinove klobasy zverinove klobásy recept domaci madarske klobasy maďarské klobásy maďarská klobása recept recept klobásy zavařování klobásek maďarské klobásy recept domácí klobásky domácí klobásy recepty z klobásy

Suroviny: plec vepřová, sůl, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, kmín celý, majoránka

TopRecepty.cz

Klobásky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ygX