7 moučníků s rebarborou: Vyzkoušejte kynuté koláče i dobroty z listového těsta
Rebarbora je oblíbená rostlina našich zahrádek, kterou tak rády pěstovaly naše babičky. Mohutná rebarbora potřebuje dostatek vláhy a hlavně výživnou půdu, pak je sklizeň silných řapíků vydatná. Řapíky používáme po spaření a připravujeme z nich výborné moučníky příjemně nakyslé chuti.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Na závěr pro vás máme ještě videorecept na koláč s rebarborou a tvarohem. Nakyslá chuť rebarbory se s tvarohem výtečně doplňuje. Základem moučníku je tenké vláčné těsto, které pokryjeme sladkou tvarohovou náplní a na ni dáme příjemně nakyslou rebarborovou vrstvu. Drobenka je u rebarborových koláčů velmi žádaná.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Hrníčkové recepty na tvarohové moučníky: Jak upéct vláčnou buchtu, která je hotová během chvilky
Jak na kynuté těsto, aby rychleji vykynulo. Těšíme se na kynutý koláč s ovocem, ale máme málo času? Poradíme, jak na to
5 tipů, jak péct listové těsto: Vyzkoušejte jednoduché rady a vaše pečivo bude dokonalé nejen na pohled, ale i svou chutí
Komentáře