Provensálské placičky s rozinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 212 kJ / 1 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,18 g |
Tuky | 77,61 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 185,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2012 11:14
to asi bude mí chuť jako pizza?? provensálské koření tam bude dost cítit?- zatím bodík nedávám až jestli dostanu odvahu to vyzkoušet.
15. 1. 2010 09:59
Teda tohle si moc nedovedu představit, jak to chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 35 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 47 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: aby brambory nezcernaly jak uchovat oloupané brambory aby brambory nečernaly aby brambory nescernaly aby nezčernaly brambory provensálsko brambory nezčernaly provensálské bydlení jak uvařit brambory aby nezčernaly provesálské placičky uchovat brambory aby nezčernaly aby vařené brambory nečernaly jak uchovat oloupané brambory ? jak uchovat brambory aby nezčernaly provensálské brambory kuřecí křídla ve fritovacím hrnci smazene kureci kridla recepty smažené kuřecí křídla ve fritovacím hrnci brambory aby nečernaly nezcernaly brambory
Suroviny: brambory, arašídy, rozinky, sůl, pepř mletý, koření provensálské, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Provensálské placičky s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pqw
2 názory