Pstruh po Italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2009 13:50
8. 11. 2009 21:02
8. 11. 2009 20:58
7. 11. 2009 14:03
24. 7. 2009 12:29
6. 5. 2009 17:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 7 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 21 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 31 minutami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 2 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 4 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: vykoštění pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty ryby holandský pstruh smažený pstruh holandský pstruh recept pstruh vykoštění ryby vykošťování pstruha jak dlouho smažit pstruha pstruh recept ryba po italsku recept na pstruha holandský pstruh recepty jak vykostit lososa jak vykostit pstruha recepty pstruh jak dlouho smažit lososa vykoštění lososa
Suroviny: pstruh, sůl, mouka, pepř, vejce, voda, strouhanka, sýr nastrouhaný, olej, máslo
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
6 názorů