Rybí filé na italský způsob

maris Kuchařka: maris

3 porce Ryby 6 názorů

Suroviny

750 g rybí filé
2 barevné papriky
1 konzerva rajčatového pyré - 250ml
100 ml bílého vína suché
cherry rajčátka
1 cibule
čerstvý tymián
bazalka
sůl
pepř
olivový olej
citronová šťáva
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filátka osušíme a zakápneme citronem.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, rybu zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit.

  3. Přidáme rajčatové pyré, jemně nakrájenou zeleninu, bylinky a vaříme na mírném ohni cca 15-20 minut.

  4. Hotový pokrm posypeme petrželkou.

Poznámka

Podáváme s bramborem nebo bagetkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé na italský způsob

Tématické fráze: přírodní rybí filé přírodní rybí filé recepty přírodní filé přírodní rybí filé recept filé na přírodno rybí filé přírodní file na panvi přírodní filé recept rybí filé na přírodno filé přírodní recept na přírodní file filé po italsku rybi file prirodne rybí filé recepty rybi file na panvi ryba na prirodni zpusob rybí filé recept na rybí filé recept přírodní filé file prirodne

Zapomněl/a jsem heslo