Rybí filé na italský způsob

Suroviny 3 porce

750 g rybí filé
2 barevné papriky
1 konzerva rajčatového pyré - 250ml
100 ml bílého vína suché
cherry rajčátka
1 cibule
čerstvý tymián
bazalka
sůl
pepř
olivový olej
citronová šťáva
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filátka osušíme a zakápneme citronem.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, rybu zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit.

  3. Přidáme rajčatové pyré, jemně nakrájenou zeleninu, bylinky a vaříme na mírném ohni cca 15-20 minut.

  4. Hotový pokrm posypeme petrželkou.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s bramborem nebo bagetkou.

Komentáře k receptu Rybí filé na italský způsob

Tématické fráze: přírodní rybí filé přírodní rybí filé recepty přírodní filé přírodní rybí filé recept filé na přírodno rybí filé přírodní file na panvi přírodní filé recept rybí filé na přírodno filé přírodní rybí filé recepty recept na přírodní file filé po italsku rybi file prirodne rybí filé rybi file na panvi ryba na prirodni zpusob recepty rybí filé recept na rybí filé recept přírodní filé