Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 763 kJ / 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 41,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V Bavorsku se tento pokrm podává při pivních slavnostech. Jako přílohu k tomu můžeme dostat čerstvé preclíky a samozřejmě vychlazené pivo. Pro větší pikantnost můžeme jeden camembert nahradit romadurem.
Zdroj - Nejlepší recepty Katka ( staré vydání)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2017 17:43
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
12. 4. 2017 17:25
23. 6. 2015 07:20
19. 5. 2015 21:54
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
19. 5. 2015 20:55
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
11. 5. 2015 07:36
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
20. 2. 2013 20:04
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
3. 2. 2013 21:10
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
3. 2. 2013 20:44
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
3. 2. 2013 18:52
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
3. 2. 2013 18:20
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
3. 2. 2013 17:30
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
3. 2. 2013 17:25
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
15. 11. 2012 18:51
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
15. 11. 2012 17:58
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 4 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 6 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 12 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 17 minutami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 34 minutami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 1 hodinou
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 3 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 4 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 5 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z camembertu bavorská pivní pomazánka pomazánka s romadurem obatzer obazter pivní speciality camembert pomazánka pomazánka camembert obazter recept dobroty z bavorska pomazánka z kamembertu bavorský pivní sýr pomazánka obatzer bavorska sýrová pomazánka pomazanka z camembert pivní pomazánka recept na bavorskou pomazanku bavorske syrove pomazanky sýrová pomazánka obatzter sýrová pomazánka s romadůrem
Suroviny: sýr camembert, smetana kysaná, máslo, cibule, pažitka, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sůl
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YpA
62 názorů